Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Posledná FOTO matky s dcérou: Rozdelil ich KORONAVÍRUS, jedna z nich boj s nákazou prehrala

Matka Maria Rico (vľavo) a dcéra Anabel Sharmaová sa držia za ruky na jednotke intenzívnej starostlivosti Kráľovskej nemocnice v Leicesteri Zobraziť galériu (2)
Matka Maria Rico (vľavo) a dcéra Anabel Sharmaová sa držia za ruky na jednotke intenzívnej starostlivosti Kráľovskej nemocnice v Leicesteri (Zdroj: Facebook/ Anabel Sharma)

LEICESTER - Toto je posledná fotografia, ktorú dcéra a jej matka vytvorili spolu - na jednotke intenzívnej starostlivosti. O 24 hodín neskôr bola jedna z dvoch žien mŕtva.

Anabel Sharmaová (49) z Leicesteru (Veľká Británia) vyzvala popieračov koronavírusu a ignorantov v správe na Facebooku, aby brali varovania a obmedzenia vážne. Jej vlastný príbeh dokazuje, ako nemilosrdne môže udrieť koronavírus. Žena z Leicesteru vo Veľkej Británii prišla pred pár týždňami o matku Mariu (76) - obe bojovali s ochorením Covid-19 niekoľko dní na jednotke intenzívnej starostlivosti.

„Priateľský tím intenzívnej starostlivosti umožnil, aby boli naše postele umiestnené vedľa seba. Takže som s ňou mohla byť až do konca. Mohla som sa s ňou rozprávať, držať ju za ruku," napisala Sharmaová. "Zorganizovali tiež to, že nás mohla navštíviť moja sestra. Pretože som sa cítila príliš zle, mohla som matkin pohreb sledovať iba v priamom prenose. Bola som tam sama, rovnako ako moja rodina. Nemohli sme sa navzájom utešiť. Zlomilo mi to už aj tak ťažko choré srdce," dodala.

"I’ve been home for nearly three weeks now and have been through the darkest period of my life. Christmas is coming...

Uverejnil používateľ Humans of covid-19 Streda 16. decembra 2020

Sharmaová a matka Maria boli v októbri prijaté na Royal Infirmary v Leicesteri. Zistilo sa, ako sa títo dvaja ľudia nakazili vírusom. Keď sa syn Isaac (12) po letných prázdninách v septembri vrátil do školy na vyučovanie v triede, nakazil sa tam, povedala Sharmaová pre Mirror. Samotná Anabel, jej manžel Bharat (47) a ich synovia Jacob (22) a Noah (10) sa rýchlo nakazili - posledným členom rodiny, ktorý mal pozitívne testy, bola stará mama Maria. Ale zatiaľ čo žiadny z mužských členov rodiny nemal vôbec príznaky, Anabel a jej matka rýchlo ochoreli.

Časy, keď sa mali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Anabel Sharma)

 „Keď sme s matkou boli prevezení na pohotovosť, nebolo tam voľné lôžko. Až potom, čo zomreli štyria pacienti, zostalo pre nás miesto. Liečba Covidu je strašná. Musela som mesiac nosiť 24 hodín denne plastovú kuklu, ktorá mi vtláčala kyslík do pľúc," opísala svoju zúfalú situáciu. "Je to pocit, akoby ste držali hlavu z okna vozidla rýchlosťou 50 km / h. Je to hlučné, nič som nevidela, nič nepočula. Bola som kŕmená otvorom na boku prilby. Len si to predstavte: 24 denne, sedem dní v týždni, štyri týždne! Každý deň som sa pýtala, či zomriem,“ priznala Sharmaová

Viac o téme: MatkaDcéraVeľká BritániaKoronavírusCovid-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu