Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Škrlovú v minulosti asi mučili!

Barbora Škrlová
Barbora Škrlová (Zdroj: ČTK)

BRNO - Lekári objavili na tele Barbory Škrlovej (33) množstvo jaziev. Škrlová sa podrobila lekárskej prehliadke vo väzbe, kde je v súčasnosti umiestnená.

Žena, ktorú považovali všetci za podvodníčku kvôli zámene identít, bola zrejme sama vystavená brutálnemu mučeniu. Informuje o tom dnešná Mladá fronta Dnes.

Po jej prevoze z Nórska, kde sa 33-ročná žena vydávala za 13-ročného chlapca Adama, sa tak podľa denníka potvrdzuje jej výpoved, že i ona sa stala obeťou týrania. Mučitelia ju údajne i fotili a filmovali. Podľa vyšetrovateľov tak zosilnelo podozrenie, že ľudia okolo jej otca vyrábali brutálnu detskú pornografiu.

Jazvy na tele Škrlovej svedčia o krutom týraní, uvádza denník. "Obzvlášť na citlivých miestach, ako sú podpazušie a chodidlá, sú síce už zahojené, viacmenej však zreteľné jazvy po hlbokých ranách od rezania alebo od pálenia," povedal zdroj blízky vyšetrovaniu.

Aj bývaly advokát Škrlovej Josef Kolinský, ktorý ženu minulé leto niekoľko týždňov zastupoval, povedal, že žena je predovšetkým obeť. Kolinský údajne od prípadu odstúpil, keď zistil, že ho ľudia okolo Škrlovej klamú a že bola niekým týraná.

Škrlová bola zrejme vystavená dlohodobému týraniu. Údajne uviedla, že ju neustále niekam prevážali a zatvárali. "Vždy jej vraj povedali: Tak poď, bude to len trošku, a hrôza začala," povedal nemenovaný zdroj. Možno aj preto sa údajne Škrlová bránila lekárskym prehliadkam. Svoju rolu malého dieťaťa Škrlová opustila po príchode z Nórska. Správa sa údajne placho, ale komunikuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu