Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škrlovú použili do reklamy na plastickú operáciu!

Škrlovej meno sa dostalo už aj do reklamy. Zobraziť galériu (4)
Škrlovej meno sa dostalo už aj do reklamy.

BRNO - Škrlová, či už Barbora, Anička alebo Adam sa dostala aj do reklamy! Jedno komerčné rádio v Brne vysiela reklamný spot, v ktorom nabáda poslucháčov, aby sa po tom, keď z rádia započujú slovo Škrlová, zaregistrovali pomocou SMS.

Zadarmo tak môžu získať plastickú operáciu. Ohlas je obrovský. Škrlová sedí vo väzenskej cele, v ktorej sú aj sestry Mauerové. Zajtra ich čaká prvé vypočúvanie. „Spot vysielame tretí deň a už sa zaregistrovali stovky poslucháčov,“ uviedol šéf rádia Michal Plachý. Ako vysvetlil, nepovažuje podobnú reklamu za zneužitie mena. Je to len reakcia na snáď najpoužívanejšie slovo posledných dní.

Za nepríliš eticky vhodné považuje použitie priezviska Škrlová v reklame Ladislav Šťastný z Rady pre reklamu Českej republiky. „Osobne takúto reklamu považujem za problematickú. Veď sa používa priezvisko mediálne známej postavy na komerčné účely zrejme bez jej vedomia. Menovaná o tom mala byť informovaná predtým,“ povedal Šťastný.





V prípade sťažnosti sa reklamou bude zaoberať arbitrážna komisia Rady. Riaditeľ Plachý doplnil, že do hry sa môže zapojiť i samotná Barbora. „Možno sa jej ďalšia zmena vizáže bude hodiť,“ uviedol s nadsádzkou. Zmena identity 33-ročnej ženy v dieťa sa stala i obľúbeným pozdravom dievčat. „Ahoj Adam“ je oslovenie medzi dievčatami, nad ktorými sa už nikto nepozastavuje.

Škrlová bola umiestnená do väzby, v ktorej už sedia sestry Mauerové. Režim bol preto nastavený tak, aby sa spolu nestretávali napríklad pri väzenských vychádzkach. Zajtra by mala polícia Škrlovú po prvýkrát vypočúvať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu