Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Victoria mala obrovské šťastie! Prežila pád z takmer jedného kilometra: Za všetkým bol jej manžel

Victoria Cilliers Zobraziť galériu (2)
Victoria Cilliers (Zdroj: Facebook/V.C.)

VEĽKÁ BRITÁNIA - Obrovské šťastie v nešťastí mala Britka Victoria. Je muž sa rozhodol skoncovať s jej životom a takmer sa mu to aj podarilo. Victoriina vôľa žiť však bola zrejme silnejšia a prežila pád z takmer kilometrovej výšky.

Victoria si zobrala šarmantného muža, s ktorým mala dve deti. Po nejakom čase ju však začal podvádzať a manželstvo im neklapalo. On sa však rozviesť nechcel, namiesto toho, mal pripravený diabolský plán. 

Obrovská rodinná tragédia v Česku: V rybníku objavili mŕtvoly deda, otca a syna

V roku 2015 sa vybrali na zoskok padákom z lietadla. No pre samotnú Victoriu to malo takmer tragický koniec. Hlavný ani záložný padák sa jej dobre neotvoril a ona tak padala z výšky 915 metrov. Svoj príbeh preniesla na stránky knihy pod názvom I survived (Prežila som). O knihe písali viaceré zahraničné médiá. 

"Keď som prišla k sebe, uvedomila som si, že ležím na mäkkej pôde. Najskôr som pohla prstami na rukách, potom na nohách a nadýchla som sa na znamenie úľavy. Všetko funguje tak, ako má," napisala Victoria. Potom opäť upadla do bezvedomia a prebrala sa až vo vrtuľníku, ktorý ju transportoval do nemocnica. Tam podstúpila niekoľko operácii, mala totiž zlomenú panvu. V nemocnici strávila tri mesiace. 

Victoria Cilliers s manželom.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Manžel chcel milenku

Podľa jej slov sa jej manžel správal od začiatku zvláštne. Keď prišla domov z nemocnice, bol veľmi chladný. Neprišiel ju ani vyzdvihnúť. Neskôr ich navštívili z Britskej parašutistickej asociácie. Pýtali sa jej, či podala trestné oznámenie, pretože im chýbali nejaké časti z jej padáka. 

Victoria na to pristúpila a dokonca nenamietal ani jej manžel, aj keď musel vedieť, že už je zle. O pár dní Victorii na dvere zaklopala polícia, ktorá jej oznámila, že jej manžel bol zatknutý pre pokus o vraždu. Odsúdili ho na doživotný trest za mrežami. V prípade dobrého správania, by ho mohli prepustiť po 18 rokoch. 

Viac o téme: VýškaPádManželManželkaPadákNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu