Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragická nehoda v Česku: Zomreli traja ľudia! Cesta je uzavretá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ČERNOŽICE - Traja ľudia zomreli a malé dieťa utrpelo vážne zranenia pri automobilovej nehode, ktorá sa stala v nedeľu predpoludním v okrese Hradec Králové na východe Českej republiky.

Informuje o tom webová stránka televíznej stanice Nova, podľa ktorej sa auto pri predbiehaní čelne zrazilo s ďalším osobným vozidlom. Jedno z áut potom začalo horieť, napísali policajti na Twitteri. "Mali sme informácie o väčšom počte vážne zranených. Na miesto preto vyrazila pozemná i letecká posádka..." povedal podľa spravodajského servera tn.nova.cz hovorca záchranárov Ivo Novák.

Traja ľudia svojím zraneniam aj napriek intenzívnej starostlivosti záchranárov podľahli. V jednom vozidle zomreli muž so ženou, v druhom muž. Pri nehode sa ťažko zranilo malé dieťa. "Záchranári ho vrtuľníkom prepravili do fakultnej nemocnice v Hradci Králové," dodal podľa televízie Nova hovorca záchranných služieb. Cestná komunikácia bola v mieste nehody uzavretá, pričom vyšetrovanie a ďalšie s tým spojené práce tam budú trvať až do večera.

Viac o téme: NehodaDopravaAutoObeteČernožice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu