Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Český mladík vyjednával s policajtmi: Vystresoval ho koronavírus alebo.... uff, takáto výhovorka?!

(Zdroj: TASR - Martin Baumann)

ZLÍN - Tento mladík (20) si teda poriadne zavaril! Myslel si, že v čase, keď celý svet vrátane Českej republiky straší koronavírus, "vybabre" s políciou. Nuž, nestalo sa tak. Teraz mu hrozí mastná pokuta a zákaz šoférovania na dva roky.

Policajtov v Zlínskom kraji upútala počas víkendovej služby čudesná jazda vodiča Škody Felicia. Kľučkovanie po vozovke od pravého kraja k stredu sa nedalo prehliadnuť. Keďže ohrozoval ostatných a hliadka nevedela, čo je príčinou, rozhodli sa ho zastaviť. Už po výzve k vystúpeniu z auta videli, že zdravotné problémy sa zrejme pod jeho štýl šoférovania nepodpísali.

Češka mala byť v karanténe, na opatrenia sa vykašľala! Našli ju opitú v uliciach Prahy... a to nie je najhoršie

Vyzvali ho teda k dychovej skúške. Dôvod bol jasný, chceli zistiť, či sa pred jazdou skutočne posilnil alkoholom. Vodič však odmietol. Tvrdil, že si nevypil. A dôvod, pre ktorý nechcel fúkať? Odmietal si dať dole rúško z obáv o svoj život. Vysvetľovanie policajtov, že aj oni majú rúška, naviac stoja vonku mimo dosah iných osôb, jednoducho nezaberalo. 

"Z rovnakého dôvodu odmietol aj skúšku na prítomnosť omamných a psychotropných látok. Policajti muža na záver vyzvali k tomu, aby sa podrobil lekárskemu vyšetreniu k zisteniu návykových látok v organizme, ale dočkali sa rovnakej odpovede," objasnila policajná hovorkyňa Monika Kozumplíková.

Hrozí mu aj mastná pokuta

Policajti muža, ktorý ohrozoval okolitú premávku, nemohli len tak pustiť. Nezostávalo im teda nič iné, než mu ďalšiu jazdu zakázať. Zadržali mu aj vodičský preukaz. Priestupok poputoval na stôl pracovníkov priestupkového odboru príslušného úradu. Vodičovi teraz hrozí pokuta 50-tisíc českých korún a za volant si možno nesadne najbližšie dva roky. Pozrite si video, ktoré zverejnila česká polícia na sociálnej sieti.

Viac o téme: FúkaniePolícia ČRKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu