Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Češka mala byť v karanténe, na opatrenia sa vykašľala! Našli ju opitú v uliciach Prahy... a to nie je najhoršie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Len 19-ročná Češka sa v stredu večer postarala o poriadny rozruch! V Prahe pobehovala pod vplyvom alkoholu. Napokon ju pod kontrolu dostali až mestskí policajti. Ukázalo sa, že mala byť v karanténe. U našich západných susedov už hlásia viac než 40 obetí koronavírusu.

Mladú ženu, ktorá na sebe nemala ani rúško, nahlásili na tiesňovú linku. Bola opitá, len v tričku. Pohybovala sa po ceste v blízkosti stanice metra Ládví. O prípade informoval portál Novinky.cz.

Na dobrú noc fľaška vínka: Mnohí Slováci pijú v karanténe viac! Môže to spôsobiť katastrofu

"Strážnici našli zjavne podnapitú ženu bez zakrytých dýchacích ciest, ktorá behala po vozovke. Na výzvy strážnikov nereagovala, správala sa agresívne a snažila sa ich napadnúť. Hliadke sa podarilo ju upokojiť až za pomoci donucovacích prostriedkov," opísala vo štvrtok hovorkyňa polície Irena Seifertová.

So zvýšenou teplotou a opitá

Češka potom smerovala do rúk štátnej polície. Nafúkala 2,31 promile. Záchranka ju prepravila do nemocnice, kde podľa hovorkyne žena uviedla, že mala byť v karanténe. "Lekár žene skutočne nameral teplotu 37,5 st. Celzia. Na základe týchto skutočností jej boli na mieste odobrané vzorky za účelom vykonania testov," dodala Seifertová.

Žene namerali 2,31 promile.
Zobraziť galériu (2)
Žene namerali 2,31 promile.  (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Prípadom sa stále zaoberá polícia. Informácie o tom, prečo žena musela byť v karanténe, ochrancovia zákona neupresnili. Rovnako ani to, či jej testy boli napokon pozitívne.

Viac o téme: AlkoholŽenaČeskoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu