Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zdenku (†41) taliansky ex dobodal pred očami jej detí: Mrazivé FOTO spred osudnej chvíle

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook:F.W.P.)

SORSO - Ešte 15. februára Zdenka zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej pózuje s malým psíkom. Bohužiaľ, išlo o posledný záber, ktorým potešila svojich blízkych. Jej bývalý partner ju o pár hodín neskôr surovo pripravil o život v meste Sorso na talianskom ostrove Sardínia. A to dokonca pred očami jej detí.

Prečítajte si aj: Talian zabil na Sardínii bývalú partnerku, 41-ročnú Češku: Celej masakre sa prizerali jej deti

Zdenku (†41) taliansky ex
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook:Zdenka K.)

Realita verzus sociálna sieť

Podľa talianskych médií dvojica v súčasnosti netvorila pár. Na sociálnej sieti Facebook napriek tomu v kolónke vzťahy naďalej svieti, že obaja sú zadaní a stále sa nerozišli.

Isté ale je, že vzhľadom na udalosti sú verejne dostupné fotografie a videá, ktoré publikovali ešte v čase, keď bola Zdenka medzi živými, až mrazivé. Na prvý pohľad totiž nič nenasvedčuje tomu, že Francesco by mohol tak surovo ublížiť matke dvoch dievčat.

Ešte 14. februára zverejnil Talian video s jedným z detí, na ktorom sa obaja veselo smejú a spievajú. Zábery sú nasnímané v aute. Dievčatko je rovnako oblečené a učesané aj na fotografii, ktorý v rovnaký deň zverejnila samotná Zdenka. Je teda pravdepodobné, že Valentína strávili spolu.

Zdenku (†41) taliansky ex
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook)

Francesco má dokonca záber s ďalšou dcérkou nastavený ako profilovú fotografiu na jeho facebookovom profile. No to, čo sa udialo, má od pekných obrázkov na internete poriadne ďaleko. 

Zdenku (†41) taliansky ex
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto:Facebook)

Priamo pred očami detí

Ako informoval denník Corriere della Sera, muž sa mal s Češkou surovo pohádať v meste Sorso na talianskom ostrove Sardínia. Incident pred miestnym barom mal napokon krvavý koniec.

Francesco mal svoju bývalú partnerku niekoľkokrát bodnúť pred očami dievčat vo veku deväť a sedem rokov. Umierajúcu ženu a deti mal po všetkom odtiahnuť preč. To sťažilo prácu polície, ktorá zranenú, deti aj útočníka, musela najprv nájsť. 

Ako prvú vypátrali práve Zdenku. Francesco ju nechal v meste Ossi, ležala v dome, ktorý údajne patrí jeho známemu. Ten ale v osudnej chvíli nebol doma. Žene, bohužiaľ, nebolo pomoci, zraneniam napokon podľahla.

Dvojica v minulosti tvorila pár.
Zobraziť galériu (5)
Dvojica v minulosti tvorila pár.  (Zdroj: Facebook:F.W.P.)

Taliana vypátrali až v skorých ranných hodinách na parkovisku pri supermarkete v Sassari. V aute boli pri ňom aj vyľakané dievčatá, ktorým sa našťastie nič nestalo. Podľa talianskeho denníka sa však neustále pýtali na to, kde je maminka.

Známa tvár

Francesco však nie je pre políciu neznámy. Problémy so zákonom mal už aj v minulosti. Súdny zákaz priblíženia sa mal mať dokonca aj v prípade Zdenky! Mal byť tiež zapletený do obchodu s drogami. 

Rodáčka z českého Kolína, ktorá na Sardíniu prišla so snom založiť si kozmetické centrum, si s Talianom mala začať ešte v lete minulého roka. Všetko malo rýchly spád, išlo o vášnivý vzťah. No napokon mal krátke trvanie a ten najhorší koniec. Čo presne sa pod konanie Francesca podpísalo, nateraz nie je známe. 

Viac o téme: VraždaTalianskoČeška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu