Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Talian zabil na Sardínii bývalú partnerku, 41-ročnú Češku: Celej masakre sa prizerali jej deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikia.com)

SORSO - Bývalý partner zabil v meste Sorso na talianskom ostrove Sardínia štyridsať-jeden ročnú ženu z Česka. Útoku sa prizerali aj dve ženine deti, informoval dnes denník Corriere della Sera. Páchateľa policajti krátko po čine zadržali. Muž mal kvôli skoršiemu násiliu súdne zakázané sa so ženou stýkať.

Štyridsaťpäťročný Talian, ktorý podľa denníka Corriere della Sera rozhodne nemá čistý trestný register, sa s Češkou najprv v sobotu večer pohádal pred barom v mestečku Sorso severne od Sassari. Pri hádke boli prítomné aj dve ženine dcéry vo veku deväť a sedem rokov. Muž následne vytiahol nôž a Češku niekoľkokrát bodol.

Podľa talianskych médií nie je ďalší vývoj udalostí celkom jasný, muž ale podľa všetkého umierajúcu ženu aj jej deti odtiahol so sebou preč. Polícia, ktorú ľudia z baru zavolali, Češku našla až o pol hodiny v dome v meste Ossi južne od Sassari. V dome podľa Corriere della Sera býval mužov známy, ktorý ale nebol doma.

Privolaní lekári už žene nepomohli. Taliana, ktorý ju zabil, našli policajti v noci na dnes na parkovisku supermarketu v Sassari. Spolu s ním boli aj obe dcéry zabitej Češky, ktoré podľa talianskeho denníka neutrpeli žiadne zranenia.

Viac o téme: DetiVraždaTalianskoČeškaSorso
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu