Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Diabolskí rodičia na FOTO: Svojho syna (2) brutálne týrali! Jedol výkaly a vážil iba osem kíl

21-ročná Jade Newman a 25-ročný Delane Bostic sa dopúšťali otrasných činov
21-ročná Jade Newman a 25-ročný Delane Bostic sa dopúšťali otrasných činov (Zdroj: Cumberland County Sheriff's Office)

FAYETTEVILLE - Krkavčí rodičia! Pár z amerického štátu Severná Karolína sa dopúšťal obludných činov na svojom iba 2-ročnom synovi. Keď ho priviezli do nemocnice v meste Fayetteville, malé dieťa bolo vážne podvyživené a so zlomeninami kostí na celom tele. Informoval o tom WTVD s tým, že polícia rodičov zatkla.

21-ročná Jade Newman a 25-ročný Delane Bostic boli zatknutí po tom, ako sa zistilo, že ich dvojročný syn vážil iba 8 kilogramov a mal zlomené kosti po celom tele, uvádza WTVD s odvolaním sa na miestnych vyšetrovateľov.

Rodičia minulý týždeň zaviedli batoľa do nemocnice, kde sa zistilo, že je veľmi podvyživené. Vyšetrenia uviedli, že batoľa vážilo asi 8 kilogramov a dokonca malo jesť aj svoje vlastné výkaly. Röntgen odhalil, že dieťa malo fraktúru lebky, poranenia mozgu a tiež viaceré zlomeniny.

Susedia povedali WTVD, že často videli behať dve deti mimo ich domu bez dozoru rodičov a dokonca aj nahé. Tay Graham, ich suseda vzdialená od nich dva domy povedala, že je šokovaná, pretože na verejnosti vystupovali ako normálni rodičia. „Nikdy som sa na nich takto nepozerala. Nikdy som si nemyslela, že by niečo takéto dieťaťu urobili. Ani neviem, čo na to povedať," uviedla suseda.

Prípadom sa ihneď začala zaoberať polícia, ktorá rodičov dieťaťa zatkla a obvinila ich z týrania.

Viac o téme: DieťaTýranieFayetteville
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu