Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tragická nehoda: Pri zrážke kamiónov zomrel človek, horelo a prevážané autá sa rozbili na vozovke

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: FB/HZS ScK)

JESENICE – Dopravu na Pražskom okruhu pri Jesenici zastavila nehoda troch kamiónov. Jeden po zrážke začal horieť. Dramatickú nehodu neprežil jeden človek, ďalší je zranený.

Nehoda sa podľa českého denníka Blesk stala v pondelok po 10. hodine neďaleko Jesenice. „Na Pražskom okruhu v smere na letisko sa stala vážna dopravná nehoda a komunikácia bola nepriechodná,“ uviedla polícia. Podľa hovorcu polície Jana Daňka pri nehode zomrel jeden človek, druhý je zranený. 

Tragická nehoda: Pri zrážke
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: HZS Středočeského kraje)

Informáciu potvrdili i stredočeskí záchranári. „Jeden človek so stredne ťažkým zranením bol po poskytnutí prvej pomoci prevezený do motolskej nemocnice. Druhý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla hovorkyňa záchranárov Petra Effenbergerová. Jeden z kamiónov prevážal na návese osobné autá. Väčšina z nich je zničená, jedno spadlo z návesu na strechu. Na miesto dorazili pražskí i stredočeskí hasiči. Hasili náklad jedného z kamiónov, ktorý začal horieť.

Tragická nehoda: Pri zrážke
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/HZS ScK)

Smer na letisko bol aj popoludní uzatvorený, polícia odkláňala dopravu na zjazd na Jesenicu. Nákladné autá však tento východ nemohli použiť. Podľa Ředitelství silnic a dálnic bola po nehode obmedzená doprava i v jednom jazdnom pruhu v protismere, pretože tam stáli autá hasičov.

Viac o téme: OheňKamiónyHasičiMŕtvyZrážkaJesenice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu