Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia mesiac po pôrode syna: FOTO tínedžerky s usmiatym bábätkom má nesmierne smutné pozadie

Teegan Barnardová zomrela približne mesiac po pôrode. Zobraziť galériu (3)
Teegan Barnardová zomrela približne mesiac po pôrode. (Zdroj: FB/Abbie Hallawell)

HAVANT - Novonarodený chlapček sa usmieva, keď ho mama drží v náručí. Tento krásny moment zachytáva snímka, ktorú vyhotovila jeho babička. Keď však zistíte, aký má záber tragické pozadie, spustia sa vám slzy.

Sedemnásťročná Teegan Barnardová otehotnela priskoro, no jej mama Abbie Hallawellová (35) ju vo všetkom podporovala. Dievčine, ktorá si aj počas tehotenstva privyrábala ako pekárka pizze, sa však v práci prihodilo nešťastie. Zranila sa spustilo sa jej masívne krvácanie. Skončila v nemocnici, v ktorej aj porodila.

Krásny záber, ako svojho syna Parkera drží v náručí, vznikol len približne mesiac predtým, než Teegan zomrela. „Sme v hroznom šoku. Chcem, aby sa Teegan vrátila. Akoby sa mi srdce rozbilo na milión kusov. Už nikdy nebudem rovnaká,“ smúti Abbie.

Teegan Barnardová zomrela približne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Abbie Hallawell)

Lekári jej dcére, ktorá skončila na prístrojoch, nedávali takmer nijaké šance na prežitie. Ich slová sa, bohužiaľ, naplnili. Teegan zahynula obklopená svojimi najbližšími. „Po pôrode som jej Parkera priložila na hruď. Chcela som, aby boli čo najviac spolu, keď to ešte bolo možné,“ dodala Abbie. Tá sa teraz stará o bábätko, akoby bolo jej.

Teegan Barnardová zomrela približne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Abbie Hallawell)


Čítajte aj: Manželstvo s Robertom sa jej stalo osudným: Mladá mama zomrela po deviatich dňoch boja v nemocnici


„Na Teegan som naozaj hrdá. Želala by som si, aby tu bola s nami. Neboli sme len mama a dcéra, boli sme najlepšie priateľky,“ povedala Parkerova babička. Abbie zároveň vyjadrila veľkú vďaku nemocnici. Jej personál podľa nej nemohol pre jej dcéru urobiť viac.

Viac o téme: PôrodSmrťZranenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu