Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka viezla v aute svoje štyri deti: VIDEO Povedala im čosi nepochopiteľné... takmer ich zabila!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB/Ocala Fire Rescue)

OCALA - Polícia v meste Ocala na Floride zobrala v stredu do väzby 36-ročnú Caliciu Williamsovú, ktorá je obvinená z toho, že sa pokúsila zabiť svoje štyri deti. Podľa policajnej správy im kázala, aby si odopli bezpečné pásy a potom s autom nabúrala rovno do stromu. Keď jej desivý úmysel nevyšiel, tvrdila, že nehodu spôsobil jej manžel tým, že jej počaroval.

Desivý prípad: Antonko (†8) vyskočil z 9. poschodia po rokoch bitiek, ktoré dostával od rodičov

Jedno z detí neskôr uviedlo, že Williamsová im nakázala, aby si dali dole bezpečnostné pásy a roztiahli ruky. Tesne pred nárazom povedala: „Pán Ježiš, zachráň ma.“ Deti vo veku 7 až 13 rokov kričali na svoju matku, aby spomalila, ale bezvýsledne. Po kolízii im hovorila: „Diabol vám nemôže ublížiť, ubližuje len zlým ľuďom. Máte v sebe Ježišovo svetlo a iba Ježiš nás môže uzdraviť."

Matka viezla v aute
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Keď polícia prišla na miesto nehody, Williamsová stála na ceste vedľa vozidla a mumlala o „kúzlach a woodoo“. Priznala sa, že fajčila marihuanu.

Matka viezla v aute
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Ocala Fire Rescue)

Vyšetrovateľ médiám povedal, že model zrážky naznačuje, že išlo zo strany ženy o úmysel. Nenašla sa žiadna brzdná dráha a poloha pneumatík ukazuje, že si to namierila presne do palmy. Značky na jej krku sú dôkazom, že Williamsová bola pripútaná.

Matka viezla v aute
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Calicia Williams)

Žena a jej tri dcéry a syn boli prevezení do nemocníc na ošetrenie. Utrpeli život neohrozujúce zranenia. "Tieto deti majú veľké šťastie, že sú nažive," povedal Cory Byrd z policajného oddelenia v Ocale pre WKMG.

Viac o téme: AutoDetiNáraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu