Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce VIDEO z Prahy: Muž na elektrickej kolobežke zrazil k zemi dve ženy, policajti tú hrôzu videli

Opitý muž na elektrickej kolobežke zrazil ženu. Zobraziť galériu (2)
Opitý muž na elektrickej kolobežke zrazil ženu. (Zdroj: YouTube/Dokumentační skupina)

PRAHA – Elektrické zdieľané kolobežky sú fenoménom na Slovensku i v Česku. A práve u našich západných susedov sa stal škaredý incident po tom, čo 24-ročný mladík zrazil dve ženy na Václavskom námestí. Jednu z nich zranil. Všetko zachytila priemyselná kamera.

Na záberoch z bezpečnostnej kamery je vidieť mladého muža v žltom tričku, ktorý na zdieľanej kolobežke vošiel do skupinky turistov priamo pred hliadkou mestskej polície. Dve ženy zrazil k zemi, čím jednej z nich privodil zranenia. „Strážnici sa ponáhľali na pomoc a 38-ročnej žene poskytli nevyhnutné prvotné ošetrenie. Potom privolali záchrannú službu a dopravnú políciu,“ uviedli strážnici v popise zverejneného videa.


Čítajte aj: Slovensko zaplavili elektrické kolobežky: Po incidentoch im idú určiť pravidlá, Bratislava sa búri


Jazdu na elektrickej kolobežke nezvládol 24-ročný muž. Keďže bolo zjavné, že je pod vplyvom alkoholu, policajti ho podrobili dychovej skúške. „Cudzinec nadýchal viac ako dve promile,“ uviedli strážnici s tým, že prípadom sa teraz zaoberá štátna polícia.

Pre jazdca na kolobežke zákon platí rovnako ako pre cyklistu, tzn., že pre neho platia rovnaké pravidlá (práva a povinnosti) ako pre všetkých ostatných cyklistov.

Viac o téme: NehodaElektrická kolobežka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu