Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svorka piatich psov roztrhala študentku (†19): Zo slov ich majiteľa mrazí, TOTO myslel vážne?

Adrieanna O’Sheaová Zobraziť galériu (3)
Adrieanna O’Sheaová (Zdroj: FB/Adrieanna O’Shea)

MARYVILLE - Bývalá roztlieskavačka na strednej škole Adrieanna O’Sheaová (19) sa stala obeťou svorky piatich susedových psov, keď sa chcela vrátiť do domu v meste Maryville, štát Tennesse, kde si zabudla tašku. Svedkyňa začula jej kričanie o pomoc a videla, ako ju zvieratá napadli a ťahali do zalesnenej oblasti. Keď na miesto prišla polícia, našla dievčinu ležať pri záhradnom plote v bezvedomí a pokrytú ranami po uhryznutiach. Jej šaty boli úplne dotrhané. Bohužiaľ, neskôr v nemocnici zomrela.

Hostia kaviarne v Záhrebe začuli divný zvuk: VIDEO To, čo spadlo na chodník, ich šokovalo

Polícia jedného zo psov zastrelila a zvyšné štyri boli odvezené do miestneho útulku pre zvieratá. Išlo o mastiffa, pitbulla, kríženca rotvajlera s labradorom a dvoch krížencov mastiffa s labradorom. Podľa novín Knoxville News Sentinel polícia zatiaľ neuviedla, či bude v tomto otrasnom prípade vznesené obvinenie. Nie je je jasné ani to, ako sa psom podarilo ujsť z dvora.

Svorka piatich psov roztrhala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Adrieanna O’Shea)

Majitelia povedali dôstojníkom, že psy boli ohradené elektrickým plotom. Podľa polície jeden z majiteľov im dokonca povedal, že si psy "len robili svoju prácu". Vlastnil ich manželský pár a ich syn, ktorý žije v prívese na majetku jeho rodičov.

Svorka piatich psov roztrhala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Adrieanna O’Shea)

Smrť netere potvrdila v príspevku na Facebooku jej teta Darlene Schultzová-Scottová. "Som na teba taká hrdá, že si tak tvrdo bojovala, a viem, že si bola príliš unavená, aby si pokračovala v boji! Nikdy nezabudnem na tvoju krásnu tvár, neuveriteľný zmysel pre humor a kopec energie!"

Viac o téme: Pesútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu