Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenka Naďa sexotrokyňou amerického miliardára: Kúpa od rodiny, orgie s mladým dievčaťom

Naďa Marcinková a Jeffrey Epstein Zobraziť galériu (6)
Naďa Marcinková a Jeffrey Epstein (Zdroj: SITA/AP/New York State Sex Offender Regist, profimedia.sk)

WASHINGTON/BRATISLAVA - Americký finančník Jeffrey Epstein, ktorý vo väzbe čaká na proces za zneužívanie neplnoletých dievčat, nebol zjavne naozaj žiadne neviniatko. Na povrch postupne vychádzajú nové a nové informácie o jeho zvrhlostiach. Muž, ktorý sa osobne pozná aj so súčasným prezidentom Donaldom Trumpom, si za svoju obeť údajne vybral aj niekdajšiu rodáčku z Košíc Naďu Marcinkovú (32). Podľa správy z vyšetrovania sa mal chváliť, že ju kúpil od jej rodiny ako sexuálnu otrokyňu. Okrem toho, že si z nej urobil milenku, nútil ju aj do sexuálnych praktík s inými osobami. Časom sa však jej úloha zmenila, mal sa z nej stať komplic, ktorý Epsteinovi zháňal ďalšie mladé obete.

Miliardára z VIDEa s Trumpom našli v cele na pokraji smrti: Je obvinený zo zneužívania dievčat

Marcinková sa narodila v bývalom Československu tri roky pred Nežnou revolúciou. Potom sa jej rodina presťahovala do Juhoslávie. Neskôr si zmenila priezvisko a amerikanizovala svoje krstné meno na Nadiu. Živila sa ako modelka a v súčasnosti aj ako pilotka a inštruktorka lietania.

Slovenka Naďa sexotrokyňou amerického
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter/Juha Keskinen)

Správy z vyšetrovania policajného oddelenia v Palm Beach z roku 2005, ktoré získal denník DailyMail.com, tvrdia, že Epstein povedal najmenej jednej svojej neplnoletej obeti, že Naďa Marcinkova je jeho „juhoslovanská sexuálna otrokyňa“. Viaceré dievčatá tiež vypovedali, že Epstein ich prinútil zapojiť sa do sexu s Marcinkovou.

„Epstein ju kúpil od jej rodiny v Juhoslávii,“ napísal detektív Joseph Recarey po rozhovore s jednou obeťou. "Epstein sa vychvaľoval, že ju priviedol do Spojených štátov, aby bola jeho juhoslovanskou sexuálnou otrokyňou." Marcinková bola počas väčšiny údajných incidentov opísaných obeťami detektívovi Recareymu neplnoletá.

Mala menej ako 16 rokov, keď bola údajne nútená navzájom sexuálne stimulovať seba a ďalšiu neplnoletú obeť rukami, ústami aj hračkami, zatiaľ čo Epstein ich sledoval a uspokojoval sa v posteli.

Slovenka Naďa sexotrokyňou amerického
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/gulfstream.girrl)

To isté nemenované dievča sa rozplakalo a odhalilo, že bolo na panstve v Palm Beach u Epsteina ​​stovkykrát za dva roky a zarobilo tisíce dolárov. Najprv jej bola poskytnutá osobitná odmena za orálny sex s Marcinkovou a potom každý týždeň „sa veci stupňovali“, uvádza sa v správe o incidente.

Jeffrey Epstein
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA (Uma Sanghvi/Palm Beach Post via AP, File))

Povedala, že bola spočiatku „neústupná... že pri Epsteinovi nedôjde k vaginálnej penetrácii“, ale potom k tomu tiež došlo, keď bola neplnoletá, povedala detektívovi Recareyovi. Pri jednej príležitosti Epstein údajne znásilnil túto obeť potom, ako sa ona a Marcinková oddali orálnemu sexu. „Povedala, že jej hlava bola násilne držaná proti posteli ... zakričala nie a Epstein sa zastavil,“ uviedla správa.

Ďalšia žena podrobne opísala podobný priebeh udalostí, počnúc masážami a končiac sexuálnymi stretnutiami s Marcinkovou. Táto obeť, ktorá bola plnoletá pri všetkých návštevách domu, keď sa prvýkrát stretla s Epsteinom v 18 rokoch, povedala detektívovi Recareymu, že tiež robila Epsteinovi orál, ale odmietla mu priviesť ďalšie mladé dievčatá. Tvrdila tiež, že jej bolo nariadené, aby sa uspokojovala, keď sledovala, ako má Epstein sex s Marcinkovou.

Slovenka Naďa sexotrokyňou amerického
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Kirby Chambliss)

Ďalšia obeť, ktorá povedala polícii, že začala mať sexuálne vzťahy s Marcinkovou v 16 rokoch, uviedla, že Epstein ich vyfotil a fotografie vystavil v dome. Tieto incidenty objasňujú, že Marcinková bola tiež údajnou obeťou Epsteina. Neskôr sa podľa súdnych dokumentov zmenila jej rola na dohadzovačku, za čo dostávala peniaze, až nakoniec prerušila vzťahy s Epsteinom. Ten sa mal o dievčatá podeliť aj s princom Andrewom. Keď tieto informácie vyšli najavo, bol z toho veľký škandál, ktorý otriasol Buckinghamským palácom.

Viac o téme: ZneužívanieMiliardárJeffrey EpsteinNaďa MarcinkováNadia Marcinko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu