Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Desivá smrť dievčatka (†7): VIDEO Najprv sa zvalila stena, potom sa dnu vopchal sloní chobot a...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

NAÍ DILLÍ – Sedemročná Indka Sini Munda vo štvrtok v noci pokojne spala pri svojom bratovi Ganešovi a sestre Rani. Zrazu sa jedna stena ich domu zatriasla pod strašným nárazom. Rozospaté deti nevedeli, čo sa deje, keď sa zrazu cez dieru v stene dnu vopchal dlhý sivý chobot.

Rozzúrený slon z pralesa si vybil agresivitu na domci, kde bývala Sini spolu s rodinou. Strhol časť steny a vopchal dnu svoj chobot. Nahmatal dievčatko a vyšklbol ho z postele, potom ho cez dieru vytiahol von a v záchvate zúrivosti ho rozdupal na smrť.

Ganeš a Rani sú v kritickom stave po tom, čo sa stena rozpadla a zrútila sa na nich. Podľa Ommcom News sú hospitalizovaní v zdravotníckom centre Champua Community Health Center. Lesná oblasť Champua, kde rodina býva, sa nachádza v časti Odiša v okrese Keondžar vo východnej Indii. 

Desivá smrť dievčatka (†7):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Táto smrť je zatiaľ posledná, ktorá otriasla Odišou. V apríli osamelý zúrivý slon v blízkom okrese Angul ušliapal päť ľudí. Údajne v noci zaútočil na troch členov rodiny, ktorí spali na terase domu v obci Sandha. Zviera sa potom rozbehlo za dvoma ďalšími ľuďmi a zabilo ich.

Viac o téme: PosteľStenaSmrťIndiaChobotSlon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu