Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Keď zistíte, za čo mamičku vyhodili z kúpaliska, obídu vás mdloby: Postup polície sa vyšetrí

Misty Daugereauxová. Zobraziť galériu (3)
Misty Daugereauxová. (Zdroj: FB/Misty Daugereaux)

TEXAS - Misty Daugereauxová bola v nedeľu pri verejnom bazéne, keď jej 10-mesačné dieťa potrebovalo jesť. Synčeka teda začala dojčiť. Vtom k nej však podišli plavčík a manažérka areálu, ktorí jej povedali, aby sa buď zahalila, alebo odišla. Mladá matka však obe výzvy odmietla. Zamestnanci preto privolali strážnikov, ktorí ju odviedli preč.

Misty bola cez víkend vo vodnom parku Nessler Park Family Aquatic Cente v Texase s dvoma synmi a synovcom. Keď jej najmenší potreboval jesť, odišla stranou a začala ho dojčiť. Vtedy jej manažérka areálu dala ultimátum. „Ukážte mi poriadok, kde máte napísané, že sa musím zahaliť a odísť,“ reagovala Misty. 

Na snímke Misty Daugereauxová.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke Misty Daugereauxová.  (Zdroj: FB/Misty Daugereaux)

„Ona ale pokračovala a hovorila, že to nie je správne, že sa musím zahaliť. Tak som jej odvetila: Pokojne si zavolajte, koho chcete, ale neodídem preto, lebo dojčím svojho syna,“ opísala nepríjemný zážitok Daugereauxová.       


Čítajte aj: Matke (†38) diagnostikovali rakovinu prsníka: FOTO Pomoc lekárov odmietla, tragická dohra  


Vzniknutý incident nakoniec prišla riešiť polícia. Muži zákona matku, jej deti a synovca vyviedli von. „Odišla som s pocitom prehry, lebo som si nemohla stáť za svojím názorom,“ priznala mamička.   

Na snímke Misty Daugereauxová so synom.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke Misty Daugereauxová so synom.  (Zdroj: FB/Misty Daugereaux)

O tom, či bol postup texaských policajtov správny, rozhodne vyšetrovanie. Polícia na to má k dispozícii kamerové záznamy z telových kamier strážnikov. V Texase platí zákon, že žena má možnosť dojčiť svoje dieťa všade, kam má povolený vstup.

V reakcii na prípad skupinka tamojších mamičiek zorganizovala protestnú akciu – hromadne šli dojčiť na totožné miesto, kde Misty vyhodili. Daugereauxová podotkla, že aj naďalej bude dojčiť na verejnosti.

Viac o téme: TexasKúpaliskoDojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu