Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pilot chcel zabiť manželku: VIDEO Kamikadze manéver s lietadlom, zomrel v ohnivom pekle

Charl Viljoen Zobraziť galériu (3)
Charl Viljoen (Zdroj: FB/Charl Viljoen)

GABORONE - Pravdepodobne nezhody medzi Charlom Viljoenom, pilotom Kalahari Air Services v Botswane, a jeho manželkou Natashou, vyústili do tragického konca. Muž najprv urobil v sobotu podvečer žene scénu v klubovni, kde sa konala oslava príchodu bábätka, a potom, čo ju udrel, nahnevaný odišiel preč. Následne vzal malé lietadlo a vrazil s ním do spomínanej budovy. Sám zahynul v ohnivom pekle.

Pilot mimo službu zabránil tragédii: O deň neskôr sa boeing zrútil do mora aj so 189 ľuďmi

„Mali večierok v Matsiengu, pri príležitosti príchodu bábätka, a jeden z pilotov Kalahari Air Services sa tam hádal so svojou ženou. V skutočnosti ju udrel a každý mu povedal, aby vypadol, pretože takto sa k žene nespráva," uviedol jeden zo svedkov pre The Citizen.

Pilot chcel zabiť manželku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Natasha Viljoen)

Letecký klub Matsieng v Botswane uviedol, že pilot bol „nezvaným hosťom" na ich pozemku, kde sa nachádza aj letisko. Muž potom ukradol jeden z malých strojov a urobil niekoľko preletov nad klubovňou, čo vyvolalo obavy o bezpečnosť hostí a boli vyzvaní na evakuáciu.

Pilot chcel zabiť manželku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Natasha Viljoen)

Charl Viljoen mal počas pilotovania telefonovať s kamarátom, ktorý bol na večierku a spýtať sa ho, či je tam stále jeho žena. Potom spustil lietadlo extrémne nízko a vrazil do budovy, ktorú zničil aj spolu s riadiacou vežou. V plameňoch sám zahynul.

Pri požiari bolo zničených 13 vozidiel, ktoré boli zaparkované v blízkosti, ale podľa hovorcu klubu sa nikto nezranil. Všetci hostia, vrátane Natashe Viljoenovej, stihli opustiť budovu. Vražedným strojom malo byť lietadlo Beechcraft Kingair B200 A2-MBM z roku 2016.

Viac o téme: PilotLietadloHádkaBotswana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu