Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Susedia v šoku: VIDEO Z domu sa šíril strašný zápach, po 18 rokoch objavili hrozné tajomstvo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Cropix)

ZÁHREB - Telo, ktoré sa cez víkend našlo v mrazničke, zrejme patrí žene, čo zmizla pred viac ako 18 rokmi. S odvolaním sa na pondelkové oznámenie chorvátskej polície o tom informovala agentúra AP. Podľa medializovaných správ bolo telo zabalené v celofáne odhalené po tom, čo vypadla elektrina a z mrazničky sa začal šíriť neznesiteľný zápach.

Brutálna vražda v tichej dedinke na Balkáne: FOTO Muž popravil svoje tri deti, jeho známy tuší motív

Po Jasmine Dominičovej bolo vyhlásené pátranie v roku 2005, ale posledný raz ju videli ešte v roku 2000. Podľa polície sa jej telo našlo v sobotu v rodinnom dome Dominičovcov v dedine Pavlovec, severovýchodne od Záhrebu.

Hovorca polície Nenad Risak uviedol, že zadržali Jasmininu sestru Smiljanu (45) a podrobnosti o prípade budú známe až po vykonaní pitvy a testoch DNA. Vypočuli aj jej manžela Ivicu (49). Rodina v minulosti povedala polícii, že Jasmina žije v zahraničí. Mala údajne namierené do Paríža. Prípadne, že spáchala samovraždu.

Dominičová mala 23 rokov, keď bolo po nej vyhlásené pátranie. Risak sa vyjadril: "Ešte nikdy som nemal taký prípad ako tento."

Denník Jutarnji Vijesti uviedol, že podľa jedného z občanov Pavlovca Jasmina študovala v Záhrebe. Ich matka Karina pracovala v Nemecku a Rakúsku a ich otec Martin zase v Slovinsku.

Sestry medzi sebou údajne nemali žiadne spory, ale šuškalo sa o nezhodách kvôli priateľovi aj o majetkových nezhodách. Dokonca samotný otec Martin vyjadril v minulosti podozrenie, že v Jasmininom zmiznutí by mohla mať prsty práve Smiljana.

Viac o téme: Jasmina Dominič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu