Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec si myslel, že synček (4) nie je jeho: Peklo na FOTO, ktoré pripravil dieťaťu, je strašné

Krkavčí otec pripravil synčekovi peklo. Zobraziť galériu (4)
Krkavčí otec pripravil synčekovi peklo. (Zdroj: profimedia.sk)

KYJEV - Aleksandr Molčenko sa pokúsil vyhladovať štvorročného syna Vladika na smrť, pretože sa domnieval, že nie je jeho biologickým otcom. Chlapček vážil iba necelých sedem kilogramov, keď sa ho podarilo zachrániť v meste Novoukrainka na Ukrajine. Tyranovi aj jeho manželke, ktorá sa nezastala svojho dieťaťa, teraz hrozí doživotné väzenie.

Slovenka sa stala obeťou sexuálnych zverstiev v Taliansku: Možný motív, prečo ju expartner mučil

"Prešetrovaním sa zistilo, že dieťa nebolo úmyselne kŕmené. Podozrivý si myslel, že dieťa nebolo jeho biologickým synom a pokúsil sa ho vyhladovať na smrť," uviedol podľa portálu mirror.co.uk hovorca prokuratúry Vitalij Dolug.

Otec si myslel, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Molčenko údajne podozrieval svoju manželku Nataliu, že otehotnela s iným mužom po tom, čo porodila svoje tretie dieťa. Nedávne testy DNA však dokázali, že jeho domnienky neboli pravdivé. Manželka, ktorá neurobila nič, aby synovi pomohla, je obvinená zo spoluúčasti na pokuse o vraždu.

Otec si myslel, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vladik a jeho tri sestry boli odvezené do sirotinca. Chlapček teraz váži 15 kilogramov, čo je považované za primeranú hmotnosť na jeho vek. Ak dvojicu uznajú vinnou, hrozí jej doživotné väzenie.

FOTO nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Otec si myslel, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa policajnej správy museli muži zákona rozbiť predné dvere domu, aby zachránili Vladika v auguste minulého roka. Odborníci uviedli, že ak by sa tak nestalo, zostávalo mu už iba pár dní života.

"Vladika sme našli v malej ručne vyrobenej drevenej klietke inštalovanej v rohu domu. Nemal odtiaľ žiadny výhľad na miestnosť, bol pokrytý starými výkalmi a rojmi múch," uviedla pediatrička Ludmila Ljašenková, ktorá sa akcie zúčastnila.

Viac o téme: TýranieSynSúd VyhladovanieVladikAleksandr MolčenkoPokuso vraždu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu