Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá mamička podrezala hrdlo svojej dcérke (†3 týž.): Dôvod jej mrazivého činu je zarážajúci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KYJEV - Mladá Ukrajinka (21) podrezala hrdlo svojej trojtýždňovej dcérky v záchvate žiarlivosti, pretože verila, že jej manžel (26) miluje dieťa viac ako ju. Matka, ktorej meno nebolo z právnych dôvodov zverejnené, vyčkala, kým jej muž na chvíľu odíde z ich bytu v meste Rivne a zaútočila na novorodeniatko nožom.

Otec si myslel, že synček (4) nie je jeho: Peklo na FOTO, ktoré pripravil dieťaťu, je strašné

Podľa policajných správ žena zaútočila na dieťa, keď bol muž vyniesť odpadky. Po návrate do bytu videl, že jeho manželka má zakrvavené ruky. Ponáhľal sa do spálne, aby skontroloval ich dcérku a uvidel ju ležať nehybne v kaluži krvi. Šokovaný otec zavolal záchranku.

"Odišiel na pár minút a ona chytila kuchynský nôž a podrezala dieťaťu hrdlo," citoval portál MailOnline mužovu mamu Mariu Mamotovú. Podľa nej nevesta žiarlila na dieťa, pretože si myslela, že ho manžel má radšej než ju.

„Môj syn a ja sme ho veľmi milovali. Venovali sme mu všetok svoj čas a starostlivosť. Dnes ráno som kúpala svoju malú vnučku a teraz jej niet. Nemôžem uveriť, že sa to stalo našej rodine," dodala Mamotová.

Záchranári, ktorí prišli na miesto činu, uviedli, že počuli, ako sa žena pýta svojho manžela: "Prečo plačeš?" Polícia našla vražednú zbraň v kuchynskom dreze. Nôž bol stále pokrytý krvou dieťaťa. "Matka nevedela vysvetliť, prečo to urobila. Nemohla si spomenúť, čo robila počas dňa," informoval policajný hovorca Anton Kruk.

Žena sa v novembri minulého roka liečila zo zápalu mozgových blán. Predpokladá sa, že choroba mala vplyv na jej duševné zdravie. Z psychiatrie ju prepustili 3. marca, krátko po pôrode, pretože lekári verili, že je zdravá. Bola vzatá do väzby a podstúpi psychiatrické vyšetrenie.

Ak výsledky preukážu, že matka bola zodpovedná za svoje činy, bude obvinená z úkladnej vraždy maloletého dieťa. V prípade, že ju uznajú vinnou, môže čeliť trestu až 15 rokov za mrežami.

Viac o téme: NôžMatkaDcéraVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu