Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčatko (†4) si zašpinilo oblečenie: Zúrivý otčim urobil čosi desivé, hrozný nález za dedinou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

PEKING - Otčima z východnej Číny poriadne rozčúlilo, keď jeho nevlastná štvorročná dcérka ušpinila už druhýkrát za deň svoje nohavice. Ako trest začal dievčatko biť bambusovou tyčou po chrbte, nohách a aj zadku. Údery boli také silné, že obeť zraneniam podľahla. Telíčko potom zakopal na kopci.

Otec si myslel, že synček (4) nie je jeho: Peklo na FOTO, ktoré pripravil dieťaťu, je strašné

Susedia v obci Wugang, kde rodina žila, začali byť podozrievaví, keď dievčatko niekoľko dní nevideli. Muža, identifikovaného ako Wu Weibao, zatkla polícia 31. januára po tom, čo sa k dôstojníkom dostali chýry o vražde.

"Zatiaľ čo jeden z našich tímov bol hliadkovať v dedine, veľa obyvateľov k nemu prišlo s podozrením, že Wu zabil svoju nevlastnú dcéru," povedal dôstojník pre Anhui News. Spolu so starostom policajti konfrontovali Wua a žiadali, aby im ukázal dievčatko. Keď odmietol, dôstojníci ho zadržali.

Po vyšetrovaní sa ukázalo, že dievčatko si v decembri dvakrát znečistilo šaty v ten istý deň, čo Wua rozzúrilo a zbil ho bambusovou tyčou. Priviazal ho k dverám a zalepil mu ústa páskou, aby nemohlo kričať. Obeť podľa správ našli mŕtvu o šiestej ráno deň po oznámení hrozného podozrenia. V snahe zakryť svoj zločin otčim telo pochoval na malom kopci za dedinou.

Ľudia, ktorí sa o brutálnom prípade dopočuli, tvrdia, že došlo k hroznej tragédii a muž si nezaslúži mať deti. Niektorí dokonca volajú po treste smrti pre vinníka, ktorý sa v súčasnosti nachádza vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu