Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rodičia dali dcérke (†1) k postieľke detský monitor: Keď otec vošiel do izby, skamenel od hrôzy

Jessica Dugganová Zobraziť galériu (6)
Jessica Dugganová (Zdroj: FB/Danielle Duggan)

LONDÝN - Smútiaca matka varuje ostatných po tom, čo jej 18-mesačná dcéra Jessica zomrela, keď sa jej okolo krku omotal kábel z detského monitora. Napriek pomoci lekárov sa už dievčatko nepodarilo zachrániť. Ako sa mu podarilo stiahnuť kábel k sebe do postieľky, je pre zronených rodičov stále záhadou.

Otec si myslel, že synček (4) nie je jeho: Peklo na FOTO, ktoré pripravil dieťaťu, je strašné

Malú dcérku Danielle Dugganovej (31) a jej manžela Jasona (30) uškrtil kábel z detského monitora značky Motorola v hodnote približne 170 eur. K incidentu došlo v dome v anglickom Shipdhame 25. októbra minulého roka. V nemocnici bolo dievčatko prehlásené za mŕtve.

Rodičia dali dcérke (†1)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Danielle Duggan)

Po tom, čo v súčasnosti prebehlo vyšetrovanie smrti dieťaťa, chcú rodičia varovať ostatných pred rizikami, ktoré predstavujú detské monitory a zvýšiť povedomie o nešťastí, ktoré sa môže stať.

Rodičia dali dcérke (†1)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Danielle Duggan)

Podľa výsledkov vyšetrovania Jason umiestnil detský monitor s kamerou na poličku v detskej izbe, aby im prostredníctvom telefónu ukazoval pohyby dcérky. Po tom, čo ju popoludní uložili spať, všimol si jej otec, že sa kamera posunula. Do izby vstúpil okolo 16.30 h., kde zistil, že sa Jessice podarilo chytiť kábel napojený na monitor, ktorý sa ťahal po stene za poličkou.

Rodičia doteraz nevedia, ako sa ich dcérke podarilo dostať ku káblu. V postieľke spávala vyše roka a nikdy nenastal žiadny problém. V noci dokonca pokojne prespala aj 12 hodín. Detský monitor kúpili kvôli tomu, aby bolo ich dievčatko v bezpečí. Paradoxne práve dobrý úmysel skončil veľkou tragédiou.

Rodičia dali dcérke (†1)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Danielle Duggan)

„Naliehavo žiadam, aby boli rodičia pri nastavovaní monitorov veľmi opatrní," povedala podľa portálu mirror.co.uk Danielle. Prokurátor sa vyjadril, že neexistuje nič, čo by naznačovalo, že smrť bola niečím iným ako tragickou nehodou.

Viac o téme: Detský monitor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu