Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svadobčania sa pobili priamo na ulici: VIDEO Rodiny po sebe hádzali stoličky, kuriózny dôvod

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/nar tv)

ADANA - V tureckej Adane mali svedkovia postarané o zábavu, keď sa strhla na ulici bitka medzi rodinami ženícha a nevesty, ktoré tam slávili ich sobáš. Udalosť sa zvrhla na potýčku po tom, čo sa hostia nevedeli zhodnúť na výbere hudby.

Manželia pred svadbou spolu nemali sex: Nechcite vedieť, čo zažila nevesta počas svadobnej noci

Zábery z mobilného telefónu nakrútené očitým svedkom ukazujú, ako sa viacerí ľudia na ulici bijú a hádžu po sebe stoličky. Na miesto bola privolaná aj polícia, ktorá sa snažila súperiace skupiny upokojiť.

Novomanželia, ktorých mená neboli podľa portálu mirror.co.uk zverejnené, stihli odísť na aute skôr, ako prepukol ten najväčší chaos.

Svadobčania sa pobili priamo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/nar tv)

Spor sa údajne vyhrotil kvôli tomu, že ženích a nevesta pochádzali z odlišných regiónov Turecka a rodiny každého z nich chceli, aby na oslave zaznela ich tradičná hudba.

DJ sa rozhodol urobiť kompromis, a tak striedal obidva štýly, no to len vyvolalo viac vášní a nepriateľstva, až nakoniec začali lietať nielen päste, ale aj plastové stoličky.

Konflikt sa však nakoniec urovnal a polícia nikoho nezatkla, pretože ani jedna strana nechcela podať sťažnosť proti druhej. Miestne orgány potvrdili, že pri potýčke sa nikto nezranil.

Podobný prípad sa odohral aj nedávno v južnej Indii, kedy rodina ženícha očakávala, že na svadobnej hostine bude podávaná baranina, no nakoniec bolo v ponuke iba kurča. Pri bitke sa vážne zranilo osem ľudí.

Viac o téme: SvadbaHudbaBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu