Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Auto podpálila novoročná pyrotechnika: VIDEO Oslavujúci prekvapili policajtov, kuriózny zásah v Česku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: MP Česká Lípa)

ČESKÁ LÍPA - Vítanie Nového roka v Českej Lípe prinieslo kuriózny incident, ktorý ukázal, že s nezištnou pomocou blížnemu to ešte nebude také zlé. Počas odpaľovania pyrotechniky na námestí sa jedna z petárd ocitla medzi kovovou a plastovou časťou auta, ktoré bolo zaparkované pri radnici, a začala horieť. Svedkovia, ktorí to uvideli, sa rozhodli obetovať vlastné šampanské na uhasenie požiaru.

Američan (24) na Jaguari šokoval policajtov: FOTO Z jeho kuriózneho vyčíňania zostáva rozum stáť

Ľudia upozornili strážnikov, ktorí oheň nezbadali, pretože stáli na opačnej strane. Potom začali mestským policajtom podávať fľaše so šampanským, aby sa im podarilo požiar čo najskôr uhasiť. Na posledné plamienky padlo aj kvalitné víno.

Auto podpálila novoročná pyrotechnika:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: MP Česká Lípa)

Privolaní hasiči tak už s likvidáciou ohňa prácu nemali, ale ešte termokamerou prezreli auto. "Policajti potom začali hľadať svedkov, aby zistili, či niekto nezapálil auto úmyselne. Vzhľadom na miesto a najmä čas, sa nepodarilo nájsť pôvodcu požiaru," informoval portál tydenikpolicie.cz.

Ako sa teda ukázalo, duchaprítomné reakcie pomohli uchrániť majetok pred zničením a oslavujúci sa vzdali alkoholu v prospech dobrej veci. Na zverejnenom videu počuť aj vetu: "Nepi to, podaj to!"

Viac o téme: OheňOhňostrojPetardaNový rok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu