Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôza v turistickom raji: Muž (31) znásilnil Britku (48) na pláži vo vyhľadávanom letovisku

Pláž v Goa. Zobraziť galériu (2)
Pláž v Goa. (Zdroj: Getty Images)

NAÍ DILLÍ - Vo štvrtok došlo na pláži v turistickom stredisku pri indickom meste Goa k hororovému incidentu, na ktorý určite do konca života nezabudne 48-ročná Britka. Nemenovanú ženu totiž počas dovolenky znásilnili a okradli. Údajného páchateľa polícia zadržala. Informovala o tom v piatok agentúra DPA.

Ďalšie znásilnenie v Nemecku: Dvaja Afganci (21, 18) mali na záchodoch zneužiť iba 15-ročné dievča

Štyridsaťosemročnú turistku z Británie napadol útočník v skorých ranných hodinách cestou zo železničnej stanice do hotela v turistickej dedine Palolem. Pôvodne chcela cestovať do Thivimu, ale keď mal vlak meškanie, rozhodla sa, že sa vráti.

Podozrivý Ind (31) ženu po znásilnení okradol o osobné veci a hotovosť v prepočte 285 dolárov. Zadržaný bol už po niekoľkých hodinách vo svojej hotelovej izbe, pričom podľa polície boli u neho počas prehliadky nájdené doklady napadnutej Britky. Útočník sa polícii k činu následne priznal.

Hrôza v turistickom raji:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Policajný inšpektor Prashal Desai podľa portálu mirror.co.uk povedal, že Britka pravidelne navštevovala Indiu v posledných desiatich rokoch. Útočník ju naprv zasiahol medzi oči, kvôli čomu sa jej videnie rozmazalo, potom ju zatiahol do kríkov a znásilnil.

Malé letovisko pri indickom meste Goa, ktoré sa stalo dejiskom štvrtkového útoku, patrí medzi najpopulárnejšie turistické destinácie v Indii.

Miestna administratíva sa však obáva, že podobné prípady uškodia cestovnému ruchu v regióne. Už v roku 2017 bola v tom istom dovolenkovom stredisku znásilnená a zavraždená 28-ročná írska turistka Danielle McLaughlinová.

Viac o téme: PlážTuristkaZnásilenieGoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu