Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Matka dojčila doma svojho synčeka, keď nastala hrôza: Novorodeniatko zomrelo strašnou smrťou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

DILLÍ - Novorodeniatko zabila opica potom, čo ho vytrhla z rúk jeho matky. Neha práve dojčila 12-dňového syna Arusha, keď zviera vstúpilo do jej domu v indickom meste Agra a chlapca jej vzalo. Otec Yogesh, vodič rikše, médiám povedal, že sa opicu snažili chytiť a tá nakoniec nechala dieťa na susednej streche. Na záchranu však už bolo príliš neskoro.

VIDEO Turistka chcela peknú fotku s opičkami: Zvieratká však dostali chuť na niečo úplne iné

"Hlavné dvere boli otvorené a moja žena dojčila syna, keď sa náhle v našom dome objavila opica a chytila ​​dieťa za krk. Skôr než Neha stihla pochopiť, čo sa deje, opica zobrala nášho syna," uviedol v pondelok Yogesh pre The Times of India.

"Po prenasledovaní opica nechala nášho syna na susednej streche, ale už bolo neskoro, Arush silne krvácal a nemal žiadny pulz," dodal zúfalý otec. Dieťa previezli do blízkej nemocnice, kde ho však už mohli len prehlásiť za mŕtve. Synček bol jediným potomkom páru, ktorý sa vzal pred dvomi rokmi.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Miestni obyvatelia uviedli, že tá istá opica sa pokúsila napadnúť 14-ročné dievča asi 15 minút pred tým, ako schmatla Arusha. Policajt Atbir Singh informoval, že dieťa utrpelo vážne poranenia lebky a krku. Dodal, že aj iné dieťa v oblasti bolo napadnuté opicou pred dvomi mesiacmi. Prežilo, ale stále zostáva v nemocnici.

Viac o téme: OpicaDojčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu