Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otec s dcérou nesprávne nablokovali tovar v IKEA: To, čo prišlo potom, bolo ako zo zlého sna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

PARÍŽ - Francúzska IKEA sa ospravedlnila mladej žene a jej otcovi, ktorí pri samoobslužnej pokladni v štrasburskom obchode švédskeho nábytkárskeho reťazca zle naskenovali tovar a skončili v policajnej väzbe. Prípad vyvolal veľký ohlas na sociálnych sieťach aj vo francúzskej tlači.

Žena si kúpila WC dosku: Keď ju doma odbalila, totálne spanikárila! FOTO vtipnej pohromy

Dvadsaťjedenročná žena menom Émilie tvrdí, že si v IKEA vybrala štyri sklenené dózy s vrchnákmi, ale pri pokladni si ona ani jej otec neuvedomili, že veko nie je súčasťou nádobiek a musí sa zaplatiť zvlášť.

Keď odchádzali od kasy, zastavil ich člen ochranky a upozornil ich, že vrchnáky nezaplatili. Mladá žena chybu uznala, jej otec sa ospravedlnil a chcel zvyšok doplatiť. Najprv o to údajne žiadal ochranku a potom priamo riaditeľa, situácia sa ale vyhrotila a šéf pobočky nakoniec dvojicu obvinil z krádeže a zavolal políciu, ktorá otca a dcéru odviezla na stanicu. Tam im policajti oznámili, že ich na 24 hodín ponechajú vo väzbe, odobrali im vzorky DNA a vyfotografovali ich. Po niekoľkých hodinách bola dvojica prepustená.

O týždeň neskôr sa žena o svoj zážitok podelila na sociálnych sieťach. "Najskôr som nechcela, pretože som mala trochu strach a hanbila som sa, ale moje okolie bolo natoľko šokované, že ma presvedčilo," uviedla Émilie. Jej tweet za jediný deň zdieľali alebo "lajkovali" desiatky tisíc ľudí.

IKEA potom na twitteri uviedla, že incident ľutuje a vždy dáva prednosť dialógu. Dvojici sa ospravedlnila.

Viac o téme: NákupTovarVäzbaIKEA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu