Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nemecký lekár zabil svoju milenku (†38) orálnym sexom: Penis si potrel nebezpečnou látkou

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ameos Klinikum, profimedia.sk)

BERLÍN - V nemeckom meste Magdeburg prebieha súdny proces s 42-ročným lekárom Andreasom Davidom Niederbichlerom, ktorý zabil svoju priateľku tak, že si kokaínom potrel penis pred orálnym sexom. Ako sa ukázalo, túto chorú techniku využíval aj na iných ženách.

Thajská manželka (†29) odmietla mať s Britom (51) sex: Pred domom našli jej mŕtvolu

Obeťou jeho zvrátených chúťok sa stala kaderníčka Yvonne M. Po dokončení orálneho sexu prestala dýchať a skolabovala. Pitva ukázala, že zomrela na predávkovanie kokaínom.

Podľa jej priateľov mala Yvonne s lekárom dlhodobý románik a slepo mu dôverovala. "Yvonne chcela opustiť svojho manžela pre Niederbichlera. Bol pre ňu ako Christian Grey z 50 odtieňov sivej," uviedol jeden z nich.

Nemecký lekár zabil svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk a Warner Bros Pictures)

Niederbichler čelí viacerým obvineniam vrátane spôsobenia ťažkého ublíženia na zdraví s následkom smrti. Taktiež je obvinený z natretia kokaínu na jeho predkožku pred vaginálnym, análnym a orálnym sexom s niekoľkými ďalšími ženami.

Prokurátori podľa mirror.co.uk uviedli, že tajne pridával kokaín aj do pohárov so šampanským, ktoré potom ponúkol svojim partnerkám. Hlavná prokurátorka Eva Vogelová povedala, že chirurg chcel, aby boli ženy povoľnejšie pri sexe.

Iná z jeho sexuálnych partneriek dvakrát nabúrala s autom po tom, čo nevedomky užila kokaín pri ich stretnutí, zatiaľ čo iná žena stratila vedomie úplne a odvtedy trpí nervovými zášklbmi.

Nemecký lekár zabil svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ameos Klinikum)

Niederbichler zatiaľ obvinenia pred súdom nekomentoval, jeho právnik povedal len to, že smrť Yvonne M. bola "nechcená".

Niederbichler bol hlavným lekárom Kliniky Ameos pre plastickú a estetickú chirurgiu v meste Halberstadt v Sasku-Anhaltsku. Predtým bol hlavným lekárom v nemocnici v Dessau.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu