Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Párik si to šinul v aute po diaľnici: Svedok si ho natočil na VIDEO, pikantný sex priamo za jazdy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

VILLACASTIN - Šokujúce zábery z diaľnice v španielskej provincii Segovia, ktoré zaplavili sociálnu sieť, poslúžili neskôr ako dôkaz pre políciu. Zachytávajú totiž mladý pár, ako si užíva sex v aute, ktoré sa v plnej rýchlosti rúti v strednom pruhu diaľnice.

Nahý pár sa postaral o údiv ľudí na ulici: VIDEO Sexoval v rušnej štvrti v obrovskom okne

Tridsaťsekundové video zobrazujúce sexuálne orgie mladej dvojice v aute rútiacom sa stredným pruhom na diaľnici AP-6 bolo nakrútené v blízkosti obce Villacastin v španielskej provincii Segovia.

Párik si to šinul
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahá žena, ktorá kľačí na šoférovi a oddáva sa radovánkam, bola neprehliadnuteľná a všimli si ju z auta prechádzajúceho vo vedľajšom pruhu, odkiaľ aj nezodpovedný pár nakrútili. Video, ktoré sa vzápätí objavilo na sociálnej sieti, upútalo pozornosť policajtov, a tí začali po aute intenzívne pátrať.

Párik si to šinul
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Po prehliadnutí záberov dopravných kamier z diaľnice AP-6 sme identifikovali značku auta a meno vodiča,“ uviedol podľa portálu MailOnine hovorca polície. „Ide o muža z Madridu,“ dodal.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Za bezohľadnú jazdu a nezodpovedné správanie šoférovi zadržali vodičský preukaz na dva roky a musel zaplatiť pokutu 500 eur. Vinník síce uviedol aj identitu náruživej milenky, ale jej meno nebolo zverejnené. Polícia už identifikovala aj muža, ktorý zverejnil video. 

Viac o téme: Jazda AutoSexDiaľnicaPolícia Španielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu