Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašný útok na toalete: Muž takmer prišiel o penis, hotové jatky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - Stredne ťažké zranenie utrpel v Thajsku muž, ktorého v jeho dome v metropole Bangkok pohrýzol vo štvrtok do penisu približne tri metre dlhý pytón ukrývajúci sa na toalete. Informovala o tom v piatok agentúra DPA.

"Zacítil som, ako ma čosi pohrýzlo do penisu. Keď som videl toho hada, inštinktívne som sa ho pokúsil chytiť, aby ma pustil," vypovedal 45-ročný Thajčan, ktorý musel byť prevezený do nemocnice. Jeho zranenie si vyžadovalo chirurgické ošetrenie, v rámci ktorého mu ranu na penise zašili pätnástimi stehmi. 

"Mal som si dávať väčší pozor. Pred dvoma mesiacmi som na inej toalete v dome tiež videl hada, preto som radšej použil túto, ale neuvedomil som si, že toalety môžu byť prepojené," dodal poškodený. Na mieste po incidente ostali mláky krvi, vyzeralo to tam ako po jatkách. 

Prvý prípad je z Bangkoku

Výskyt hadov je v Thajsku bežný. Len v metropole Bangkok odchytili vlani príslušníci hasičského a záchranného zboru 35 000 plazov, čo je dvakrát viac ako pred štyrmi rokmi. V prevažnej väčšine nešlo o jedovaté druhy.​

Viac o téme: HadThajskoPytónPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu