Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Má päťdesiat, no vyzerá na deväťdesiat: V Indii zadržali muža, ktorý roky týral svoju sestru

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: greenprophet.com )

DILLÍ - V indickej metropole Dillí zatkli muža, ktorý dva roky väznil a mučil svoju sestru. Polícia a predstavitelia Komisie pre ženy v Dillí týranú ženu zachránili z jeho domu v utorok. Päťdesiatročná Indka, ktorej totožnosť nezverejnili, bola vyhladovaná a taká vychudnutá, že nedokázala kráčať, rozprávať a dokonca ani rozoznávať ľudí, píše spravodajský portál BBC s odvolaním sa na miestnych predstaviteľov.

"Má päťdesiat rokov, ale vyzerá na deväťdesiat," vyjadrila sa šéfka komisie Swati Maliwal s tým, že ju počas záchrannej akcie našli ležať na terase vo vlastných výkaloch. "Jej vyhladovanie bolo také extrémne, že si nedokázala ustrážiť svoje základné potreby," dodala.

Komisia zasiahla po tom, čo dostali sťažnosť od mužovho suseda. Maliwal osobne sprevádzala vyšetrovací tím, ktorý vyslala komisia, ale muž a jeho manželka začali byť agresívni a odmietli ich vpustiť dnu. Tím si na pomoc privolal políciu, ale aj tej manželia bránili vstúpiť.

"Polícia sa dostala na terasu cez susedov dom a našla ženu v nesmierne zlom stave," uviedol pre BBC námestník policajného komisára Radžníš Gupta. Muža aj jeho manželku následne zatkli. Prečo dvojica ženu týrala, je predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: TýranieSestraIndiaDillí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu