Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otec náhodou zistil, čo robia opatrovateľky s jeho postihnutým synom (8): VIDEO totálnej hrôzy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/The Daily Haze)

ALBUQUERQUE - Video pochádzajúce z Nového Mexika v USA pravdepodobne dostane za mreže dve opatrovateľky. Je iba šťastie, že sa k nemu náhodou dostal otec chlapca postihnutého Downovým syndrómom, ku ktorému sa mladé ženy správali priam zversky. V opačnom prípade by určite svoje kruté praktiky uplatňovali aj ďalej. Obe sú už obvinené a čoskoro sa postavia pred súd.

O vine dvoch bezcitných opatrovateliek, ktoré vyšetrovali policajti v americkom meste Albuquerque, rozhodne v najbližších dňoch súd. Vyšetrovatelia sa pustili do práce hneď po tom, ako prišiel na miestne oddelenie polície rozzúrený otec osemročného Bricana Greenhousa. Náhodou sa totiž dostal k videu, ktoré zachytáva odsúdeniahodné konanie pestúnok. Lindsey Mossová a Dallas Baronová sa na záberoch vynikajúco zabávajú na tom, ako hádžu do hlavy postihnutého chlapca veľkú fľašu na vodu a ten následne padá s bolestným výrazom na dlážku. Aby toho nebolo málo, ďalšie video zachytáva devätnásťročnú Dallas, ako dáva Bricanovi fajčiť kanabis. 

Otec náhodou zistil, čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/The Daily Haze)

"Je to šokujúce a kruté. Veď jedna z nich je tehotná, sama bude mať dieťa, takto sa chce k nemu správať?" krúti hlavou chlapcova matka Amanda. Obe ženy sú už obvinené zo zneužívania mladistvej osoby a čakajú na svoje predvolanie na súd. "Bohužiaľ, tento prípad nie je ojedinelý," vyjadril sa hovorca polície.

Viac o téme: TýranieOpatrovateľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu