Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Peklo na dovolenke v Taliansku! 15-ročné dievča znásilnil cudzinec na známej pláži, horor rodičov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BENÁTKY - Mladé dievča si myslelo, že zažije romantický letný večer na pláži, no poriadne sa mýlila. Namiesto bozkov pod hviezdami, sa 15-ročné dievča stalo obeťou násilníka.

Rodičia s ich 15-ročnou dcérou dovolenkovali v talianskom meste Jesolo. V jeden večer ju pustili von s priateľmi, no príjemný večer na talianskom pobreží sa zmenil na horor. Mladú, neplnoletú Talianku podľa neoficiálnych informácií znásilnil cuidzinec zo Severnej Afriky. Informoval o tom taliansky portál Repubblica .

VIDEO z bezpečnostných kamier: Znásilnenie Poľky v Taliansku, zadržaný migrant prehovoril

Polícia po ňom pátra od osudnej noci. Afričan je podozrivý zo sexuálneho násilia. Skupina mladých ľudí, medzi ktorými bolo aj spomínané dievča, sa zabávala v kluibe na námestí Mazzini. Mladá dievčina sa tam zoznámila s Afričanom, ktorý ju za zámienkou prechádzky po pláži vylákal od jej priateľov.

Mrazivá spoveď muža, ktorému znásilnili priateľku v talianskom letovisku: Boli ako divá zver

Partia si spočiatku nevšimla, že dievča medzi nimi nie je, no na konci večera ju začali hľadať. Na pohľad, aký sa im naskytol na pláži, kam ich priviedli výkriky zúfalstva, tak skoro nezabudnú. Dievča sedelo samé na pláži a utápalo sa v slzách. Okamžite zavolali záchranku a odviezli ju na pohotovosť. Polícii oznámila, že ju znásilnili. Policajti začali po Afričanovi pátrať, zatiaľ však šťastie nemali.Taliani sú z tejto udalosti zhrození.

Viac o téme: PlážZnásilnenieTaliansko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu