Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia spali a deti sa hrali na schovávačku: Hororové prebudenie, synčeka (†3) našli v práčke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VARŠAVA - V nemocnici v poľskom meste Slupsk zomrel trojročný chlapec, ktorý sa pri hre na schovávačku zavrel do práčky a nedokázal sa dostať von. Našiel ho až otec, ktorý sa ho pokúšal vzkriesiť a privolal záchranku. Lekári bojovali o chlapcov život niekoľko hodín, ale neúspešne.

Oznámili to miestne úrady. "Bohužiaľ, dnes v noci dieťa zomrelo v nemocnici," citoval denník Gazeta Wyborcza prokurátora Piotra Nierebińského, ktorý prípad vyšetruje.

Muž si prišiel po dcérku (†1), nikto mu neotváral: V byte jeho manželky došlo k strašnej tragédii

Presná príčina smrti, ani okolnosti nešťastia ešte neboli oficiálne stanovené. "Môžeme predpokladať nedostatok kyslíka, ale až pitva určí príčinu smrti," povedal prokurátor. "Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že išlo o nešťastnú nehodu," dodal.

Rodičia chlapca pri výsluchu vzhľadom na svoj psychický stav veľa nepovedali. Nedokázali ani odhadnúť, ako dlho bol chlapec v bubne práčky. Boli síce v tom čase doma, ale po obede si zdriemli, zatiaľ čo sa deti hrali.

Až keď si všimli chlapcovu neprítomnosť, začali ho hľadať, uviedla agentúra PAP, podľa ktorej prokurátor nepotvrdil dohady médií, že chlapca do práčky zavrela jeho päťročná sestra. Podľa televízie TVN 24 práve dievča upozornilo rodičov, že nemôže brata nikde nájsť.

Viac o téme: PráčkaHraSchovávačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu