Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž si prišiel po dcérku (†1), nikto mu neotváral: V byte jeho manželky došlo k strašnej tragédii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

VARŠAVA - Poľská polícia vyšetruje tragický prípad úmrtia iba 13-mesačnej Amelki z mesta Krosno na východe krajiny. Keď polícia v pondelok vylomila dvere bytu, v ktorom žila so svojou matkou, naskytol sa jej otrasný pohľad. Dievčatko bolo mŕtve už niekoľko týždňov a jeho matku (24) našli v zlom psychickom stave. Aj napriek tomu, že bola vykonaná súdna pitva, príčina smrti dieťatka zatiaľ nie je presne známa.

Boxer (†28) sa zoznámil s priateľkou (†27) cez Tinder: Zistil, že nie je panna, a urobil desivú vec

Pôvodne sa podľa portálu fakt.pl predpokladalo, že dieťa mohlo byť zavraždené. Je to však len hypotéza, pretože sa zatiaľ nedá potvrdiť žiadnymi dôkazmi. Vyšetrovatelia čakajú na kľúčové výsledky z pitvy, ktorá bola vykonaná v stredu v Krakove.

Telíčko bolo v pokročilom štádiu rozkladu a znalec ešte nebol schopný určiť príčinu smrti. Je na to potrebný podrobnejší výskum. "Je však známe, že dieťa bolo mŕtve 2-3 týždne," uviedla Iwona Czerwonka-Rogośová z Okresnej prokuratúry v Krosne.

Matku Nataliu W. zatiaľ nebolo možné vypočuť. V byte ju našli vyčerpanú a v zlom duševnom stave. Keď uvidela policajtov, zostala vraj pokojná a nepovedala ani slovo.

Žena nežila so svojím manželom. Naposledy sa videli 4. mája, kedy muž prišiel navštíviť svoju dcéru. Keď sa 6. mája vrátil, aby si ju na pár hodín vzal k sebe, nikto mu neotvoril. Zostal veľmi prekvapený, lebo sa na tom predtým so ženou dohodol a písali si sms-ky. Pravdepodobne v tom čase došlo k tragédii. Žena sa potom tvárila, že odišli preč. "Za stenou nebolo počuť vôbec nič. Okná boli po celý čas zastrené žalúziami," tvrdia susedia.

Manžel pokračoval v pátraní po svojej manželke a dcére, ale keď sa mu nedarilo kontaktovať ich, nahlásil na polícii únos. Muži zákona potom dostali povolenie na vstup do bytu. Po vylomení dverí uvideli niečo strašné.

Mladá žena je v súčasnosti na psychiatrickom pozorovaní a lekári rozhodnú, kedy bude môcť hovoriť s vyšetrovateľmi. "Zatiaľ s ňou nemôžeme vykonať žiadne procedurálne úkony," vysvetlila Iwona Czerwonka-Rogośová.

Viac o téme: BytMatkaSmrťDieťatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu