Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadná smrť na farme: Muž (†40) doplatil na prácu s miešačkou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LISNASKEA - Tragickú udalosť vyšetrujú policajti na farme v blízkosti mesta Lisnaskea v Severnom Írsku, kde za záhadných okolností zomrel štyridsaťročný muž. Momentálne je známe iba to, že išlo o úraz, ku ktorému došlo pravdepodobne pri manipulácii s miešačom odpadových kalov.

Policajti v severoírskom grófstve Fermanagh vyšetrujú úmrtie štyridsiatnika na miestnej farme. Iba pred niekoľkými dňami tam bola na poludnie privolaná záchranná služba k mužovi, ktorý utrpel úraz, keď manipuloval s miešačom odpadových kalov. Zatiaľ nie sú známe okolnosti incidentu. Záchranári už mohli iba skonštatovať smrť. Okolo prípadu je však stále veľa nejasností. 

"Polícia bola privolaná na miesto nešťastia. Celý prípad je v štádiu vyšetrovania, pri ktorom spolupracujeme aj s Úradom na ochranu zdravia a bezpečnosti," stroho okomentoval doterajší priebeh vyšetrovania hovorca miestnej polície. Skúpy na slovo bol aj riaditeľ miestnej pobočky menovaného úradu, ktorý iba potvrdil, že jeho zamestnanci preverujú okolnosti tohto záhadného úmrtia a ďalej odmietol celý prípad akokoľvek komentovať.   

Viac o téme: NehodaSmrťFarmaFarmár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu