Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Starček (66) si vypýtal od mladíka mzdu: VIDEO ohavnej bitky, z ktorej sa obracia žalúdok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRAŠOV - Bezpečnostná kamera v podchode v rumunskom meste Brašov zachytila strašidelný útok dvoch mladíkov na staršieho muža. Násilníci mlátili svoju obeť aj po tom, čo upadla do bezvedomia. Po prebratí sa v nemocnici so zlomeným nosom a vybitými zubami rozpovedala, čo stálo za pozadím brutálneho konfliktu. Prípad vyvolal pobúrenie v celej krajine a dostalo sa mu mediálnej pozornosti. Zábery v žiadnom prípade nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov.

Kráska sa vybrala behať do parku: FOTO Stačil okamih a ležala na zemi celá zakrvavená

Dumitru Niculae médiám prezradil, že pracoval ako robotník pre jedného z mladých mužov, ktorí ho napadli. Keď si však od svojho dočasného zamestnávateľa vypýtal mzdu, ten ho spolu so svojím kamarátom napadol.

Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Starček (66) si vypýtal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Pracoval som pre neho. Aj keď som starý, stále musím pracovať, aby som mal z čoho žiť. Keď som ho požiadal o peniaze, ktoré mi dlhoval, udrel ma. Snažil som sa brániť, ale nemohol som. Už som príliš starý, nemám silu," vysvetlil Niculae.

Útočníci boli identifikovaní ako Mircea Mihai Constantin (23) a Ceplinsche Adrian (18). Na šokujúcom videozázname ich vidno, ako staršieho muža udierajú a kopú. Jeho pokus postaviť sa je márny. Nakoniec jeden z mladíkov odchádza, no druhý zostane a muža kopne tvrdo tváre, až si udrie hlavu o stenu. Potom ho kopne znova. Napriek tomu, že muž upadne do bezvedomia, ešte mu naloží. Podľa miestnych médií oboch mladíkov polícia zatkla.

Prípad sa stretol so šokom a pobúrením verejnosti. Našťastie sa našli dobrí ľudia, ktorí sa spoločne snažili vyzbierať peniaze na lekársku starostlivosť pre obeť útoku. Ďalší Dumitruovi Niculaeovi darovali oblečenie, zaplatili nájomné na ďalších 12 mesiacov a niektorí zubní lekári sa rozhodli ponúknuť mu bezplatnú fixáciu zlomených zubov.

Viac o téme: Bitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu