Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smrtiaca atrakcia: VIDEO Ursula (†47) zahynula počas dovolenky pred očami divákov

Ženy do seba vrazili.
Ženy do seba vrazili. (Zdroj: YouTube)

MEXICO CITY - Zábery z tragédie ukázali, ako sa 47-ročná turistka zrútila z výšky do piesku po tom, čo jej padák zasiahla iná osoba, ktorá sa rovnako pokúšala o pristátie na pláži. Incident sa odohral v sobotu popoludní v pobrežnom mexickom letovisku Puerto Escondido.

Dovolenka v Thajsku sa skončila najhoršie, ako mohla: Benjaminova (†42) osudná bitka v bar

Obeť, ktorú identifikovali ako Ursulu Hernandezovú z hlavného mesta Mexika, urýchlene previezli do blízkej nemocnice, kde však už mohli lekári konštatovať iba jej smrť. Druhá nemenovaná účastníčka vzdušnej kolízie bola taktiež na dovolenke, a vyviazla iba s ľahkými zraneniami.

Miestne médiá uviedli, že pár si prenajal padáky od spoločnosti, ktorej sa písomne zaviazal, že v prípade nehody nenesie žiadnu vinu. Internetoví užívatelia sa v komentároch domnievajú, že v tomto prípade nebude nikto potrestaný, pretože tento typ služieb nikto nereguluje.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a osoby s citlivou povahou!

Puerto Escondido je prístavné mesto a leží na tichomorskom pobreží Mexika v štáte Oaxaca. Je vyhľadávané nielen domácimi obyvateľmi, ale aj turistami z celého sveta, vrátane mnohých surferov. V ostatných rokoch patrí k jedným z najpopulárnejších surfových destinácií na svete.

Viac o téme: DovolenkaPlážSmrťPadákUrsula Hernandez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu