Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kráska sa vybrala behať do parku: FOTO Stačil okamih a ležala na zemi celá zakrvavená

Kimberly Smithová Zobraziť galériu (4)
Kimberly Smithová (Zdroj: FB/Kimberly Smith)

BRISBANE - Kimberly Smithová z austrálskeho Brisbane dostala poriadnu bitku, keď bežala cez miestny park. Pre portál news.com.au opísala útok, po ktorom jej zostala zlomená lícna kosť a domnieva sa, že za násilím je rasové napätie v komunite.

Zlodej (19) chcel ukradnúť mercedes: Majiteľ ho pri tom načapal, VIDEO tvrdej príučky

"Myslíš si, že si v bezpečí, keď beháš v okolí svojho domu... zrejme nie," napísala Smithová na Facebook a zverejnila zábery svojej dobitej a krvavej tváre.

Mladá žena opísala, ako bežala cez park na predmestí Redbank Plains na juhozápade Brisbane, keď po nej začali kričať dve ženy, o ktorých tvrdí, že boli afrického pôvodu.

Kráska sa vybrala behať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Kimberly Smith)

Väčšinou je počas behu pohrúžená do seba a svoje okolie si veľmi nevšíma, ale teraz kútikom oka zaregistrovala, ako sa k nej ženy neustále približujú.

"Kričali po mne, tak som sa ich opýtala, aký majú problém. Nepočula som ich, pretože som mala slúchadlá. Potom som pocítila bolesť a zrútila som sa na chodník. Ďalšia vec, ktorú si pamätám, je, že sa zviecham zo zeme a snažím sa nájsť pomoc," uviedla Kimberly.

Kráska sa vybrala behať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Kimberly Smith)

Domnieva sa, že ju ženy udreli do hlavy, ale stratila vedomie, takže si tým nie je istá. Napriek tomu, že bola po útoku poriadne otrasená, podarilo sa jej zastaviť okoloidúce auto a dostala sa do nemocnice. Verí, že útok bol rasovo motivovaný.

Tvrdí, že existuje malá časť sudánskych tínedžerov, ktorá spôsobuje problémy a tento stav sa rokmi zhoršuje. Jej rodina povedala pre 9 News, že incident sa stal v dôsledku zvýšenia napätia v miestnej komunite, čo viedlo k tomu, že niektoré parky sa stali zónami, do ktorých je lepšie nechodiť.

Kráska sa vybrala behať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Kimberly Smith)

Napriek útoku členka miestnej rady Sheila Irelandová pre 9 News uviedla, že v Redbank Plains nemajú problém s kriminalitou afrických prisťahovalcov a že na stretnutiach s ňou alebo pri stretnutiach komunity neboli takéto záležitosti spomenuté.

Incidentom sa zaoberá polícia.

Viac o téme: ParkBitkaBehBrisbaneKimberly Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu