Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Syn strčil matku (†81) po smrti do mrazničky: Tri roky vraj veril, že raz vstane z mŕtvych

Po troch rokoch sa žena dočká pohrebu.
Po troch rokoch sa žena dočká pohrebu. (Zdroj: YouTube/News18 Kannada)

KALKATA - Indická polícia zatkla 46-ročného muža, ktorý takmer tri roky uchovával telo svojej matky Biny Majumdarovej v mrazničke a poberal jej penziu. Informovala o tom dnes agentúra AP.

Najbláznivejší svadobný príbeh: Manžel (26) klamal ženy, keď sa u lekára vyzliekol, bol to šok

Záležitosť vyšla podľa portálu news18.com najavo pred niekoľkými dňami, keď miestna mládež navštívila dom v súvislosti s niektorými občianskymi otázkami a bola jej podozrivá silná vôňa chemikálií.

Muža menom Subhabrata zatkli vo štvrtok v jeho domove v meste Kalkata na východe krajiny. Jeho matka skonala vo veku 81 rokov, muž jej telo uložil do mrazničky a každý mesiac skoro tri roky poberal jej dôchodok vo výške 30-tisíc indických rupií (zhruba 380 eur).

Policajtom muž povedal, že matkino telo uschoval, pretože veril, že môže znovu ožiť. V rovnakej domácnosti žije aj jeho 90-ročný otec. Policajti ho vypočuli, ale kvôli jeho zlému zdravotnému stavu ho nezatkli. O smrti svojej ženy síce vedel, ale vraj sa bál upovedomiť políciu.

"Spočiatku jej syn povedal, že miloval svoju matku natoľko, že sa s ňou nechcel rozlúčiť. Neskôr zmenil svoje vyhlásenie a povedal, že to urobil preto, aby získal jej dôchodok, pretože bol nezamestnaný. V tejto veci existuje veľa rozporov a skúmame, prečo ukrýval matkino telo takmer tri roky," uviedol miestny policajt.

"Subhabrata Majumdar použil debetnú kartu na výber hotovosti z dôchodkového účtu svojej matky. Prešetrujeme, prečo banka v posledných troch rokoch viedla dôchodkový účet bez potvrdenia, že je stále nažive," povedal podľa portálu deccanchronicle.com novinárom Nilanjan Biswas, zástupca komisára kalkatskej polície.

Viac o téme: MatkaDôchodokPenziaMŕtvolaMrazák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu