Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhorší pohľad pre rodičov: Takýto únos chlapčeka z postieľky nikto nečakal, smrť v studni

V Indii zabila opica novorodenca
V Indii zabila opica novorodenca (Zdroj: Twitter/odishasuntimes)

INDIA – V malej indickej dedinke Talabasta došlo k tragickej smrti novorodenca, ktorého uniesla opica. K únosu chlapčeka došlo počas doobedňajšieho spánku, kedy ho makak vzal priamo z postieľky. Po dvoch dňoch pátrania ho susedia našli mŕtveho v studni. Rodina chlapčeka tvrdí, že ho tam makak odhodil, po pitve je o tom rovnako presvedčená aj polícia.

Malý chlapček spal v postieľke pod sieťkou proti moskytom. Skormútená matka polícií tvrdí, že k únosu došlo v doobedňajších hodinách, kedy sa jej opica mihla pred očami. „Opica sa vraj rýchlo vyšplhala na strechu a zmizla z dohľadu,“ informovala S. M. Baralová, policajná vyšetrovateľka.    

Polícia preto začala rozsiahle pátranie. No v nedeľu 1. apríla sa dieťatko našlo, žiaľ mŕtve. „V nedeľu zahliadol novorodenca jeden z miestnych v studni, no bol už mŕtvy,“ dodala Baralová.

Keďže chlapčekovo telo nepreukazovalo poranenia, polícia si tiež myslí, že ho zabila opica. „Na tele nemalo žiadne ďalšie rany, preto sme presvedčení, že ho opica odhodila. Aj rodina verí, že ich potomka zabila opica,“ povedala zahraničným médiám vyšetrovateľka. Informovala, že pitva ukázala, že dieťa sa v studni nadýchalo vody a následne sa utopilo.

Lokálne médiá tiež avizovali, že v poslednom čase majú s premnoženými opicami problémy. Čoraz viac útočia na obyvateľov, kradnú im jedlo a ničia budovy.  

Viac o téme: IndiaDieťaOpicaÚnosMakak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu