Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smrť po nočnom povyrazení: Chloe (†20) odišla s mužom na byt, sex sa jej stal osudným

Chloe Miazeková Zobraziť galériu (2)
Chloe Miazeková (Zdroj: Police Scotland)

ABERDEEN - Škót Mark Bruce (32) čelí dlhému trestu odňatia slobody po tom, čo sa priznal, že 3. novembra minulého roka zabil 20-ročnú Chloe Miazekovú. Dvojica sa stretla v noci na zastávke, slovo dalo slovo a nakoniec mladá žena odišla do mužovho bytu užiť si trochu sexuálnej vášne. Erotické hry sa však nečakane zvrhli.

Párik Nemcov (†39, †44) si užíval sex v aute: Urobil veľmi hlúpu vec, objavili nahé telá

Chloe zo škótskeho Kemnay sa išla osem dní pred svojimi 21: narodeninami zabávať von s priateľmi. Z klubu ju však vyhodili po tom, čo sa opila. Zamierila teda na autobusovú zastávku, no domov sa už nedostala. Stretla sa totiž s Marcom Bruceom a odišla s ním k nemu.

Brucea neskôr zachytili bezpečnostné kamery, ako sa potuluje po uliciach. Po viac ako hodine zamieril na políciu, kde sa dôstojníkovi priznal: "Urobil som niečo hrozné. Zabili som niekoho. V mojej posteli je žena. "

Smrť po nočnom povyrazení:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Police Scotland)

Podľa obžaloby sú dôkazy o tom, že žena bola zaškrtená počas pohlavného styku v súlade s tým, ako Bruce vypovedal. Pravdepodobne bola smrť veľmi rýchla, trvala iba niekoľko sekúnd. Veľkosť zranení naznačuje, že nebola použitá veľká sila.

Bruceov obhajca na súde v Aberdeene argumentoval tým, že predchádzajúci partner mladej ženy dosvedčil, že sa zaujímala o dusenie počas sexu. Nechce tým vraj naznačil, že si bola strojkyňou vlastného nešťastia, ale podľa neho ide o významný faktor.

Smrť po nočnom povyrazení:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Police Scotland)

Po vyhlásení Brucea za vinného ho zobrali do väzby, výšku trestu si vypočuje 5. apríla. "Sme zdrvení zo smrti našej krásnej dcéry a sestry Chloe. Bola v najlepších rokoch svojho života a všetko mala pred sebou. Je pre nás ťažké pochopiť, že tu dnes už nie je s nami," uvádza sa podľa portálu metro.co.uk vo vyhlásení rodiny obete.

Viac o téme: SexZadusenieChloe MiazekMark Bruce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu