Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (46) sa omylom stala milionárkou: Stačila chvíľa a o rozprávkovú výhru by prišla!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW JERSEY - Po tomto zrejme v duchu sníva každý z nás. Vyhrať rozprávkovú sumu by si prialo mnoho ľudí. Presne to sa podarilo úplnou náhodou aj Oksane z New Jersey. Nebolo to ani tak jej zásluhou. Predavačka jej totiž omylom podala zlý žreb. Ten však Oksane priniesol miliónovú výhru.

Oksana Zaharov z Edgemontonu v štáte New Jersey mala doslova z pekla šťastie. Vďaka jednej šťastnej náhode ma vystarané takmer po zvyšok svojho života. Jedného dňa sa rozhodla podať ako zvyčajne svoj tiket za jeden dolár, no predavačka sa pomýlila.

Rozprávková výhra

Omylom jej totiž dala desaťdolárový žreb. "Keď mi predavačka dala nesprávny stierací los, cítila som sa zle. Napriek tomu som ho kúpila," povedala Oksana pre na tlačovej konferencii. "Používala som ho ako záložku v knihe, kým som sa ho po niekoľkých týždňoch rozhodla žreb zoškriabať," dodala.

Po zoškrabaní žrebu však nemohla uveriť vlastným očiam. Mamičke dvoch detí výhra vyrazila dych. Oksana vyhrala päť miliónov dolárov (zhruba 4,14 milióna €). "Nikdy som nič nevyhrala. Bola som si istá, že je falošný. Až keď som ho priniesla do kancelárie a výhru potvrdili, vedela som, že je žreb pravý," dodala. 

Výhru nedostane naraz, ale bude vyplácaná v 19 platbách každý rok vo výške 260-tisíc dolárov (215 383 eur, po zdanení 142 540 dolárov) a jednu platbu v hodnote 60-tisíc dolárov (49 703 eur). To však nie je všetko. Po zvyšok života bude dostávať ročne 172 068$ (142 540€). Oksana plánuje použiť výhru na rodinnú dovolenku na Bahamách a časť peňazí vyčlení na vysoké školy svojim deťom.

Viac o téme: LotériaNew JerseyVýherný žrebOksana Zaharov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu