Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík (37) doplatil na to, že počas sexu urobil partnerke túto VEC: Neuveríte, za čo ho zažalovala

Philip Queree Zobraziť galériu (2)
Philip Queree (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mala to byť noc plná vášne a aj bola, no očividne až priveľmi. Muž z Veľkej Británie podľahol čaru daného momentu natoľko, že odignoroval prosby svojej partnerky a neprestal ju chytať za prsia. Súd uznal, že sa dopustil trestného činu. Jeho kariéra lekára je tak vážne ohrozená.

Tridsaťsedemročný Philip Queree sa so ženou zoznámil prostredníctvom aplikácie Tinder. Na druhom rande sa spolu vyspali. Počas sexu však údajne došlo k neprimeranému násiliu, keď Queree opakovane chytal svoju partnerku za prsia, hoci ho prosila, aby s tým prestal. Jeho obchytkávanie bolo vraj tak intenzívne, že jej spôsobil modriny. 

Mladík (37) doplatil na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nemenovaná slečna následne kontaktovala políciu a obvinila Philipa, že počas milovania použil nadmernú silu pri dotýkaní sa jej pŕs a okrem toho ju ťahal aj za vlasy. "Podľa mňa nie je normálne, keď vám niekto mačká prsia," uviedla obeť na súde. 

Obhajca obžalovaného ale protirečil tým, že žena jeho klienta nechcela, aby s obchytkávaním prestal úplne. "Chcela len, aby bol jemnejší, nie aby ju prestal chytať za prsia úplne. Chytanie prsníkov počas sexu určite ľudia nepovažujú za nič nenormálne," vyhlásil David Steenson.

Mladík (37) doplatil na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Ešte vlani uznal Magistrate's Court v Londýne Querreho vinným zo sexuálneho útoku a uložil mu trest vo výške 180 hodín verejnoprospešných prác. Okrem toho ho na päť rokov zapísal na zoznam sexuálnych násilníkov. Kráľovský súd Jersey's Royal Court ale prípad opäť prehodnocuje a je možné, že mladíka zbaví obvinenia. Queree študoval medicínu a jeho kariéra lekára je už aj tak ohrozená. 

Viac o téme: SexPrsia Sexuálny útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu