Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krutá smrť finančníčky (†49) z Wall Street: Potápala sa pri Kostarike, keď zaútočil žralok

Rohina Bhandariová
Rohina Bhandariová (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Súkromná kapitálová manažérka z Wall Street Rohina Bhandariová (†49), ktorá žila v New Yorku, zomrela vo štvrtok po uhryznutí žralokom tigrím. Došlo k tomu pri potápaní sa so skupinou pri Národnom parku Kokosový ostrov vzdialenom približne 550 km od kostarického pobrežia. Informovalo o tom vo svojom vyhlásení tamojšie ministerstvo životného prostredia.

Bhandariová pôsobila ako riaditeľka spoločnosti WL Ross & Co. LL, založenej americkým ministrom obchodu Wilburom Rossom a často sa zúčastňovala charitatívnych podujatí v New Yorku. Jej smrť bola pre priateľov šokom.

"Neuveriteľne smutné a srdcervúce správy o tom, že Rohina zomrela," uviedla Julie Walkerová, jedna z jej kamarátok na Facebooku. "Bol to nádherný človek, ktorý miloval život. Vždy si spomeniem na jej láskavosť, priateľstvo a naše spoločné dobrodružstvá."

Podľa správ v miestnom denníku La Nacion si sprievodca skupiny potápačov všimol žraloka, ktorý sa blížil pod vodou, a snažil sa ho odplašiť. Predátor si to však namieril priamo k Bhandariovej a začal ju hrýzť do oboch nôh. Sprievodca sa jej pokúsil pomôcť, no bol tiež uhryznutý.

Skupina lekárov, ktorá sa v oblasti taktiež potápala, mohla na mieste skonštatovať už len smrť ženy v dôsledku zranení a vykrvácania. Zranený sprievodca bol prevezený do nemocnice. Je v stabilizovanom stave a pri vedomí.

 

Viac o téme: SmrťŽralokútok Wall StreetKostarikaRohina Bhandariová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu