Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nevysvetliteľná smrť tínedžerky (†14): Kamaráti ju zavolali do bytu, o pár hodín zomrela

Zoe Bremnerová Zobraziť galériu (3)
Zoe Bremnerová (Zdroj: Facebook/Zoe Bremner)

GLASGOW - Zoe Bremnerová doplatila na experimentovanie so zakázanými látkami. V sobotu večer odišla z domu, aby sa stretla s kamarátmi a vkročila s nimi do jedného z bytov v Glasgowe. Chcela zažiť niečo nevídané, vyskúšať prejsť za hranice vedomia. Netušila však, za akú cenu.

V skorých ranných nedeľných hodinách odvážali z jedného z glasgowských bytov meravé telo mladého dievčaťa – patrilo Britke Zoe Bremnerovej. Okrem nej museli záchranári ratovať ešte dvoch ďalších 15-ročných tínedžerov (chlapca a dievča), ktorých previezli do nemocnice.

Hrozná smrť na dovolenke v Chorvátsku: Britku (†20) našli ležať v kóme pred klubom

Podľa slov polície zrejme školáci experimentovali s drogami s nečakaným účinkom. Boli súčasťou skupiny, ktorá sa v osudnú noc zgrupila za dverami glasgowského bytu. Smrť Zoe zlomila srdce nielen jej rodine, ale aj priateľom a spolužiakom, ktorí jej Facebook zaplavili smútočnými odkazmi. Jej rodičia podľa britských médií neboli schopní slova.

Nevysvetliteľná smrť tínedžerky (†14):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zoe Bremner)

Podrobnosti úmrtia tínedžerky aktuálne vyšetruje polícia, ktorá potvrdila, že hlásenie o smrti dievčaťa dostala o 00.45 hod. v nedeľu ráno. Z vyšetrovania zatiaľ vyplýva, že išlo o drogu neznámeho zloženia, ktorú požili aj dvaja kamaráti Zoe. 

Nevysvetliteľná smrť tínedžerky (†14):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zoe Bremner)

Viac o téme: DrogaSmrťTínedžerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu