Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Spoveď, z ktorej tuhne krv v žilách: Teroristický útok prežila, ale na toto nikdy nezabudne, FOTO

Abby mala šťastie v nešťastí Zobraziť galériu (6)
Abby mala šťastie v nešťastí (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Od výbuchu ju delilo iba pár metrov. Keby nemala šťastie, už by zrejme nebola medzi živými. Práve preto sa podelila o momenty hrôzy aj s verejnosťou. Mladá žena ukázala aj fotky, na ktorých je zakrvavené. Ešte hrozivejšie je to, čo uvidela.

Abby Mullenová ako jedna z prvých priniesla spoveď o tom, čo sa dialo v hale. K svojmu príspevku na Facebooku pripojila aj zakrvavené fotky. Ako sama prezradila, cítila, ako má na sebe kožu a krv. Bomba vybuchla v čase, keď sa rozhodla odísť trochu skôr, aby sa im podaril rýchlejší odchod. "Myslela som, že pár sekúnd pred poslednou piesňou odídeme. Ako sme odchádzali, vybuchla bomba niekoľko metrov predo mnou," napísala Abby.

Spoveď, z ktorej tuhne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Priložila aj fotky zakrvavenej kabelky, vlasov a kúska kože na oblečení. Keď sa vrátila domov, mala čo robiť, aby sa očistila. "Ľudská koža a výkaly boli všade. Na mojich vlasoch aj na taške. Stále si vyťahujem z vlasov kúsky bohviečoho," tvrdí mladá žena.

Spoveď, z ktorej tuhne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Našťastie sa jej nič nestalo a vrátila sa späť na hotel. "Nikdy si nepripúšťate, že zažijete niečo podobné, no môže sa to stať aj vám," myslí si Abby. "Ten zvuk, krv a tí, ktorí bezhlavo utekajú spolu s časťami ľudských tiel sa mi len tak z pamäte nevymažú."

Spoveď, z ktorej tuhne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Na záver dodala, že aj keď vie, že fotky, ktoré zdieľa, môžu niekoho pobúriť, chce upozorniť na to, aký je svet krutý. "Viem, že tieto zábery niekoho môžu naštvať, no myslím si, že by ľudia mali vidieť, aký krutý je svet naozaj," ukončila svoj príspevok na Facebooku, ktorý zdieľalo približne 45 tisíc ľudí.

Spoveď, z ktorej tuhne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Britská polícia potvrdila, že výbuch pred koncertnou halou v Manchestri, kde vystupovala americká speváčka Ariana Grande, si v pondelok večer vyžiadal najmenej 22 mŕtvych, medzi ktorými sú aj deti. Za výbuchom, ktorý nastal vo vstupnej časti haly, stojí podľa polície osamotený samovražedný útočník. Britská polícia zatkla 23-ročného podozrivého muža. Britská premiérka Theresa Mayová vyhlásila, že polícia už pozná identitu samovražedného bombového atentátnika, avšak pre prebiehajúce vyšetrovanie detaily bezprostredne zverejnené nebudú, informuje agentúra AP.

Viac o téme: KoncertBombaManchester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu