Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pátranie po brutálnom vrahovi v Nemecku: Marcel (19) dobodal chlapca (†9), zábery dal na web

Marcel Heße Zobraziť galériu (2)
Marcel Heße (Zdroj: Polícia Bochum)

BERLÍN - Nemecká polícia stále pátra po devätnásťročnom mužovi, ktorý zrejme zavraždil deväťročného chlapca a fotografie z vraždy následne zverejnil na internete. Pátranie je o to usilovnejšie, že mladík dal na internetovom chate najavo pripravenosť k ďalším vraždám.

Detaily záhadnej smrti celej rodiny vo Francúzsku: Švagor vraždil z nepochopiteľného dôvodu

Podozrivý Marcel Heße hrozivé fotografie zverejnil na takzvanom darknete, čo je ťažko prístupná, anonymná časť internetu využívaná okrem iného na nelegálne obchody. Podľa denníka Frankfurter Allgemeine Zeitung je na nich vidieť so zakrvavenými rukami a mŕtvolou chlapca zo susedstva.

Jeden z ďalších užívateľov darknetu fotografie v pondelok objavil a Marcela na nich spoznal. Vec nahlásil polícii, ktorá krátko nato v dome v západonemeckom meste Herne skutočne našla telo nožom zavraždeného chlapca. Odvtedy policajti po Marcelovi pátrajú. Zatiaľ bezvýsledne.

Pátranie po brutálnom vrahovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia Bochum)

Zábery činu sa v utorok objavili aj na verejne prístupnej časti internetu. Minister vnútra Severného Porýnia-Vestfálska Ralf Jäger vyzval občanov, aby ich nešírili. Sám si vraj nepamätá na žiadny podobný čin, kedy by vrah fotografie z neho zverejnil.

Podozrivý je podľa polície veľmi nebezpečný a úplne nevypočítateľný. Ľudia, ktorí ho stretnú, s ním preto v žiadnom prípade nemajú hovoriť, ale majú sa okamžite obrátiť na políciu. Tá dnes znova zverejnila na svojej stránke údaje o mladíkovi a telefónne čísla, kam majú občania volať.

Podľa polície je Marcel Heße 175 cm vysoký, veľmi štíhlej postavy, má krátke blond vlasy a nosí okuliare. Oblečenú mal na sebe pravdepodobne maskáčovú vestu a nohavice.

Viac o téme: VraždaMarcel Heße
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu